Годжи умело прикри мъката от раздялата с Цветелина Грахич /ВИДЕО/

Годжи умело прикри мъката от раздялата с Цветелина Грахич /ВИДЕО/
4.6 (92.31%) 13 votes

Георги Милчев – Годжи разтърси „Шоуто на Слави“ по случай своя имен ден

Нестандартен и изобретателен, Георги Милчев – Годжи изпълни култовата песен „Аз съм Гошо хубавеца“ по случай своя имен ден. Музикантът от „Ку-Ку бенд“ се показа като истински професионалист и въпреки голямата мъка в душата му след раздялата с Цветелина Грахич, не свали усмивката от своето лице.

В същото време обаче Грахич изглеждаше безкрайно студена към изпълнението. По принцип тя пляска и се усмихва на всяка песен на колега, когато не е беквокал. Сега обаче бе сериозна и по нищо не издаваше, че се радва на изпълнението на Годжи. Напротив. Сякаш напрежението между двамата е огромно и ако Слави Трифонов не вземе мерки, работата на шоуто може сериозно да пострада.

Годжи прикри умело мъката от раздялата с Цветелина Грахич

Годжи прикри умело мъката от раздялата с Цветелина Грахич

Kliuki.bg припомня, че Цветелина Грахич силно нарани Годжи с лъжата си, че е свободна в момента. Двамата заминаха на турне в САЩ и Канада, където се получи невероятен любовен романс помежду им. След връщането им в България обаче, Георги Милчев разбра жестоката истина, че певицата се готви да живее на семейни начала с мъж на име Кристиян. Това разби сърцето на Годжи и в момента двамата не си продумват дори.

Георги все пак успя да забрави мъката за миг и да изпълни снощи прекрасно „Аз съм Гошо хубавеца“. През годините Годжи е доказал, че е работохолик и голям професионалист. Младата Цвети го нарани много, но той е свикнал жените да го нараняват, тъй като преди време Милчев преживя тежък развод.

Чуйте и се насладете на брилянтното изпълнение на Годжи. Ето как той прикри мъката си! Наистина много умело, използвайки чувството си за хумор. ВИЖ ВИДЕОТО

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар