Дали Бориса Тютюнджиева бе честна за своето тяло или излъга цяла България? Този въпрос си задават всички почитатели на "Къртицата"

Нашумялата напоследък покрай риалитито "Къртицата" Бориса Тютюнджиева приковава вниманието на милиони мъже с невероятната си визия. За своите 23 години Бориса има страхотно оформено тяло, с което тя много се гордее. Самата манекенка отказва да признае, че в нея има нещо изкуствено. определяйки красотата си за дар божий. Бориса твърди, че няма силикон в нито една част от тялото си. Естествената красива визия й е дар от Бога, което я правело още по-щастлива и специална дама.

Мнозина обаче се усъмниха в искреността на Бориса Тютюнджиева. По принцип специалистите в пластичната хирургия биха могли да определят по формата на гръдта й дали се е подлагала на операция. Kliuki.bg потърси мнението на лекар в тази област, който пожела да остане в анонимност.

[caption id="attachment_314524" align="alignright" width="300"]Бориса Дали излъга Бориса Тютюнджиева?[/caption]

"Съдейки по това, което виждам от екрана, може да се каже, че Бориса Тютюнджиева няма импланти в гръдната област. По принцип жените, които са се подложили на подобна процедура, се отличават с по-заоблени и щръкнали гръдни части, тъй като силиконът има желеобразна и течна консистенция. При Бориса не се наблюдават тези черти, но трябва да се види по-обстойно на живо, за да се разбере със сигурност."

[caption id="attachment_314529" align="alignleft" width="300"]Бориса Тютюнджиева е прелестна, но на каква цена? Бориса Тютюнджиева е прелестна, но на каква цена?[/caption]

Коментарите по форумите обаче са на обратния полюс. Повечето хора не вярват на Бориса и са убедени, че тя не е напълно естествена. Даже някои твърдят, че я познават лично и тя им била признала за силикона. Рабира се, нагледали сме се на всякаква злоба от българския народ, така че коментарите на Фейсбук потребителите не бива да се приемат безрезервно.

Каквато и да е истината, съмнението винаги ще виси над Бориса Тютюнджиева. Жалко, защото така красотата й се опетнява до известна степен, но това влиза в рисковете на известните личности.