Шоков удар: Орезиляват столични абитуриентки дни преди баловете!

Шоков удар: Орезиляват столични абитуриентки дни преди баловете!
5 (100%) 6 votes

Столични абитуриентки изреваха седмици преди бала!

Столични абитуриентки изреваха само седмици преди дългоочаквания бал. Вместо приказни красавици, както винаги са си мечтали, момичетата се превръщат във въшливки. Защото разкрасителните процедури, на които се подлагат, вървят с бонус – гниди и въшки.

Това се отнася за прословутото поставяне на екстеншъни за удължаване и сгъстяване на косата, чиято цена принципно е доста солена. Преди баловете обаче столични абитуриентки се възрадваха, че доста салони за красота са пуснали процедурата на промоция. И без да се уверят в качеството на предлаганите екстеншъни, се юрнаха да присаждат гриви. След което изреваха.

абитуриентки

Абитуриентките си прикачат екстеншъни с бонус въшки

Защото се оказа, че въпросните кичури са внос от Индия или Китай и струват евтино, защото са пълни с паразити. „Потресох се, когато отидох в един салон да си поставя екстеншъни. Кичурите, които ми показаха, изглеждаха отвратително – сякаш току-що бяха отрязани от нечия коса. А на всичкото отгоре бяха пълни с гниди. Попитах фризьорката, а тя вместо да изхвърли косата, ми предложи да я почистим от гнидите и да ми я постави отново“, възмущава се абитуриентка, която изхвърчала от салона като подгонена от ранено диво прасе.

Освен кичурите с гниди, абитуриентки се оплакват масово и от некачественото поставяне на екстеншъни със силикон или кератин. Едва 2-3 дни, след като бъдат прикачени към косите им, екстеншъните падат, а със себе си повличат и част от истинската коса на абитуриентките.

Така много от бъдещите абитуриентки се принудили да подстрижат косите си само седмици преди бала, а сега реват и се тръшкат с каква прическа ще се покажат пред съучениците си и пред света.

„Масовото следване на някаква измислена мода е груба грешка. Ако абитуриентките си поставят екстеншъни, важно е преди това да се уверят наистина в качеството на салона и самите кичури. Но и не разбираме каква е нуждата на красиви и млади момичета да похабяват собствената си красива коса с излишни изкуствени намеси“, коментират специалисти в бранша и съветват абитуриентките да бъдат максимално естествени. Тогава ще са и най-красиви.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Шоков удар: Орезиляват столични абитуриентки дни преди баловете!”

  1. 123

    май 09. 2014

    Те не са виновни а тия които им дават парите за тия процедури, после децата били разглрезени ами такива са ,защото родителите са виновни за всичко и не са ги възпитали правилно е нека сега и без коси да ходят.

Добавете коментар