Сензация: Вижте какво направи Слави Трифонов с Мартина преди 2 дни!

Сензация: Вижте какво направи Слави Трифонов с Мартина преди 2 дни!
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов отново се показа такъв, какъвто малко хора го познават!

Слави Трифонов за пореден път се показа такъв, какъвто само избрани хора го познават. В това се увериха с очите си столичани, отишли на разходка в мола, намиращ се на булевард „България“ в неделя. Изненадващо там се появил Слави Трифонов, хванат под ръка от Мартина Огнянова.

Явно Дългия не е имал възможността да заведе някъде извън страната любимата си за празниците, затова пък й подари една незабравима и романтична нощ в родния град. Нещо повече – Слави Трифонов не само заведе Мартина да гледа новия филм на Камерън Диас „Отмъщение по женски“, но и ангажира целия киносалон. Слави Трифонов платил тлъста сума, за да запази салона само за себе си и Мартина, и никой да не ги безпокои.

Слави Трифонов

Слави Трифонов резервира целия киносалон за Мартина

На излизане от прожекцията Слави Трифонов завел гаджето си в намиращия се наблизо тузарски ресторант „Спагети китчън“, чието осветление се състои единствено от пламъка на десетки свещи. Слави Трифонов бил облечен в любимите си панталон и риза в черен цвят, а черните слънчеви очила отново били поставени на лицето му.

За разлика от него пък Мартина била заложила на елегантен костюм в модния за този сезон пясъчен цвят. Двамата влезли в ресторанта и Дългия се запътил към отдалечено сепаре, пише вестник „Всеки ден“.

Слави Трифонов се надявал, че няма да стане обект на хорски интерес, но уви – още с влизането си се натъкнал на двойка познати, които похапвали в ресторанта. Русокосата дама поканила Слави Трифонов и Мартина на тяхната маса, но той елегантно отказал. Пуснал няколко майтапа, при това с видимо отегчение и неохота, след което се оттеглили в тяхното ъгълче.

Този път обаче Слави Трифонов и Мартина не са забелязани да си разменят ласки по време на вечерята. Дали пък не са направили това „упражнение“ в киното, шегуват се зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сензация: Вижте какво направи Слави Трифонов с Мартина преди 2 дни!”

 1. Име (задължително)

  май 08. 2014

  Много комично звучат статии за „трепетите“ на дядото Слави.
  Не било по тикви, че по кратуни! На 50 години – натискане по салони и ресторанти, пфф.

 2. N

  май 23. 2014

  То аз съм на 40,ама от 10години не съм се натискала пред хора.Мисля,че това е за детето ми.

Добавете коментар