Константин се похвали със своята спяща красавица (СНИМКА)

Константин се похвали със своята спяща красавица (СНИМКА)
5 (100%) 5 votes

Константин може да флиртаджия – рецидивист, но едно не може да му се отрече – той е и любящ баща

Константин разтопи сърцата на фенките с най-прекрасната снимка на официалната си страница във Фейсбук.

Певецът от няколко години пробва да убеди всички, че е улегнал. Задоми се, роди му се мечтаното дете и се радва на успешен бизнес. Странно обаче, че никой не му вярва, така както никой не вярва на явлението „морски гларус в запас”.

Всички помнят как се кълнеше, че е верен на Райна и слуховете за забежките му след участия са лъжа и измислици на жълтата преса. Скандалната му бивша любима дълго време се задоволяваше само с истерични крясъци и сцени на ревност, но след убедително доказателство, в крайна сметка му събра багажа.

Константин не само, че не страда дълго, но и се появи с нова приятелка в момента, в който раздялата им беше публично оповестена, спомнят си от kliuki.bg. Фенките се разяриха и дълго време не можаха да приемат красивата Надя. Хората твърдяха, че двамата няма да се задържат дълго. Тийнейджърките дори вярваха, че Константин ще лази посрамен пред Райна, за да си го прибере.

Изкусителната студентка по право обаче не само устоя на хорските приказки, но и получи най-пищната сватба в историята на чалгата. След това му роди красива дъщеря.

Грозните приказки обаче не спряха – Константин кръшкал с Преслава и фенки, нарочно провокирал Райна и какво ли още не. Певецът отново опровергава слуховете и Надето твърди, че вярва безрезервно на мъжа си.

В едно обаче никой не се съмнява – Константин е луд по дъщеря си. Той го показва при всеки повод, а последният му жест предизвика умиление дори и сред критикарите му.

Константин обожава Мариана

Константин отговори на вечния въпрос: Кой сега до теб заспива?

Певецът направи като Митко Бербатов и Валери Божинов, които публикуваха снимки на спящите си дечица. Всички се разтопиха пред вида на ангелчето Мариана до такава степен. Константин, дори и с тридневна брада, все още е принцът за своята спяща красавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар