Марина Мицич може да е всичко, но не и безвредна – намери начин да измами бившите си съотборници и да стане „икона”

Марина Мицич показа на всички, че е гигантска грешка да я пренебрегват.

Професионалната гримьорка се превърна в истински фонемен покрай щуротиите, които натвори в „Къртицата”, оцени я kliuki.bg. Хем ги побъркваше до крайна степен, хем си остана без нито една номинация. Зрителите обаче се умориха от бисерите на Марина Мицич я изпратиха на елиминационен тест, който изгуби от най-върлия си душманин. Всички бяха почти сигурни в изхода, но никой не предполага на какво е способна добре коригираната красавица.

Марина Мицич на изпроводяк не просто преметна Жоро, но и всичките си съотборници. Уж беше разстроена и много напрегната, но пусна опонента си по пързалката като го му подшушна, че е играла с най-близкия си човек – Емил Каменов.

Секунди по-късно изхленчи на водещите, че се е объркала като е подозирала Александър Сано като Предателят на групата.

[caption id="attachment_314586" align="aligncenter" width="300"]Марина Мицич скрои коварен номер Марина Мицич излъга Жоро, че е играла със Змея, но всъщност е смятала Александър Сано за Къртицата[/caption]

Докато всички в Базата й се смеят на акъла, Марина Мицич сигурно се смее на блестящата си идея да опази един от малкото хора, с които не враждува в „Къртицата”.

Навън пък я чакат не само близначките, но и Вито Саръиванов й намекна, че я чака шеметна кариера в телевизията. Марина Мицич засия от доволство и май не чува тези думи за първи път.

На какъвто и проект да застане намело обаче, май няма да е продуциран от Иван и Андрей. Скандалджийката може да е смешна и да забавлява зрителя като Тризначките и Пацата, но Ирина Тенчева не може да я гледа.

Музата на Иван Христов й лепна убийствени етикети в интервюта си за „Блясък” като най-сразяващият е „икона на пластмасовите жени”. Силиконката едва ли ще й се обиди – все пак е икона и умело преметна всички финалисти в „Къртицата”.

Виж как Марина Мицич вся смут и интрига дори когато излезе от играта във ВИДЕОТО ТУК!