Лошо начало: Разрив между Асен Блатечки и Диляна Попова!

Лошо начало: Разрив между Асен Блатечки и Диляна Попова!
5 (100%) 6 votes

Асен Блатечки и Диляна Попова започват съвместния си живот зле!

Асен Блатечки и Диляна Попова хвърлиха в смут приятелите и познатите си, след като съвместният им живот още не е започнал, а първият сериозен разрив вече е налице. Рано е да се каже чия е основната вина в ситуацията, но е факт, че Асен Блатечки е разочарован от Диляна Попова.

И по-скоро от категоричния й отказ да му стане съпруга. Приятели на двойката разкриха, че актьорът й е предложил брак преди великденските празници, но Диляна Попова твърдо е отказала. А причината е само една – тя няма достатъчно доверие на Асен Блатечки.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова не започват добре съвместния си живот

„Асен Блатечки и Диляна Попова се обичат, да. Влюбени са от няколко години, а ето че сега ще стават и родители. Въпреки това обаче Диляна Попова му няма никакво доверие. Затова и не ще да се венчае официално, защото непрекъснато се бои да не повтори съдбата на дългогодишната съпруга на Асен Блатечки. Диляна е отлично запозната с характера на Асен и това, че ангелите му са слаби. А изневерите са част от същността му“, коментират близки до звездната двойка.

И докато феновете им викаха: „Ура“ и смятаха, че Асен Блатечки и Диляна Попова ще се превърнат в нещо като българските Брад Пит и Анджелина Джоли, то истината се оказа друга.

Актьорът бил изненадан и разочарован от отказа на бременната си любима, но накрая вдигнал ръце и се съгласил с мнението й. А според злите езици в столицата Асен Блатечки дори си отдъхнал, тъй като дълбоко в себе си нямал желанието да се оковава във веригите на брачната институция отново.

Оттук нататък само съдбата може да покаже как ще се развият отношенията между Асен Блатечки и Диляна Попова, чието дете ще се появи след три месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар