Певицата Алисия наистина доказа, че е любящ и загрижен родител!

Бившата на Валери Божинов - певицата Алисия за кой ли път показа, че е един наистина любящ и загрижен родител. Тя се разплака за детето си - малкия Валерко, а мъката й за него е огромна. Алисия страда много, че момченцето е лишено от най-важното за него, а именно присъствието и обичта на татко си.

Сълзите на Алисия бяха провокирани от публичните обяснения в любов, които Валери Божинов демонстрира към щерка си от Николета Лозанова - Никол. Футболистът редовно се снима как прегръща и целува малката сладурана или си играе с нея. Докато първородното му дете е лишено от това.

[caption id="attachment_314610" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия не издържа, болката за детето й я сломи[/caption]

От години вече Алисия се опитва да намери заместник на Валери Божинов в лицето на новия си любим Ники Михайлов, но въпреки че той наистина обича момченцето, не може да компенсира пустотата, останала в него след като татко му ги заряза.

"Обичам сина си повече от всичко и се опитвам да бъда за него в ролята на двамата родители. Между момченцата и татковците им обаче винаги има една специална връзка, която аз няма как да създам, колкото и да опитвам. Не мога и да принудя Валери Божинов да обича сина си толкова, колкото очевидно обича щерка си. Макар че е нормално, все пак и Валерко му е дете и то първо. Болно е, много боли, когато видиш детето си пренебрегнато и тъжно", не издържа Алисия и изплака.

[caption id="attachment_314612" align="aligncenter" width="300"]Алисия се тормози, защото явно Валери Божинов обича само малката Никол Алисия се тормози, защото явно Валери Божинов обича само малката Никол[/caption]

Припомняме, че съдът отреди на Божинов да взима малкия от Алисия няколко пъти месечно и да прекарва време с него. Почти никъде в мрежата обаче не могат да се срещнат множеството фотоси, изпълнени с любов, на които футболистът е сниман с малката Никол.

А феновете на Алисия са напълно убедени, че пренебрегването на Валерко се дължи изцяло на намесата на Николета Лозанова, която знае отлично как да подкокоросва съпруга си.