Алисия се разплака от мъка за детето си!

Алисия се разплака от мъка за детето си!
5 (100%) 5 votes

Певицата Алисия наистина доказа, че е любящ и загрижен родител!

Бившата на Валери Божинов – певицата Алисия за кой ли път показа, че е един наистина любящ и загрижен родител. Тя се разплака за детето си – малкия Валерко, а мъката й за него е огромна. Алисия страда много, че момченцето е лишено от най-важното за него, а именно присъствието и обичта на татко си.

Сълзите на Алисия бяха провокирани от публичните обяснения в любов, които Валери Божинов демонстрира към щерка си от Николета Лозанова – Никол. Футболистът редовно се снима как прегръща и целува малката сладурана или си играе с нея. Докато първородното му дете е лишено от това.

Алисия

Алисия не издържа, болката за детето й я сломи

От години вече Алисия се опитва да намери заместник на Валери Божинов в лицето на новия си любим Ники Михайлов, но въпреки че той наистина обича момченцето, не може да компенсира пустотата, останала в него след като татко му ги заряза.

„Обичам сина си повече от всичко и се опитвам да бъда за него в ролята на двамата родители. Между момченцата и татковците им обаче винаги има една специална връзка, която аз няма как да създам, колкото и да опитвам. Не мога и да принудя Валери Божинов да обича сина си толкова, колкото очевидно обича щерка си. Макар че е нормално, все пак и Валерко му е дете и то първо. Болно е, много боли, когато видиш детето си пренебрегнато и тъжно“, не издържа Алисия и изплака.

Алисия се тормози, защото явно Валери Божинов обича само малката Никол

Алисия се тормози, защото явно Валери Божинов обича само малката Никол

Припомняме, че съдът отреди на Божинов да взима малкия от Алисия няколко пъти месечно и да прекарва време с него. Почти никъде в мрежата обаче не могат да се срещнат множеството фотоси, изпълнени с любов, на които футболистът е сниман с малката Никол.

А феновете на Алисия са напълно убедени, че пренебрегването на Валерко се дължи изцяло на намесата на Николета Лозанова, която знае отлично как да подкокоросва съпруга си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Алисия се разплака от мъка за детето си!”

  1. Joana Rubin

    май 08. 2014

    тоя валери е луд, а тая николета е толкова проста, но го върти на пръста си.

  2. Име (задължително)

    май 10. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар