Страшно: Огромна трагедия сполетя Галя от „Каризма“!

Страшно: Огромна трагедия сполетя Галя от „Каризма“!
5 (100%) 6 votes

Галя от „Каризма“ стана жертва на ужасяваща трагедия!

Близките на Галя от бившия вече дует „Каризма“ са съсипани, защото певицата бе сполетяна от огромна трагедия. Тя е научила възможно най-страшната новина, че е болна от болестта, за която лек няма, а именно СПИН.

Това е и причината Галя да изчезне от България преди няколко години, да преустанови певческата си кариера и тотално да избяга от обществения живот. Галя замина за Лондон, където не само, че медицината е по-напреднала в грижите за болните от бича на века, а и лечението й е съвсем безплатно, пише в новия си брой вестник „Уикенд“.

Галя

Галя е болна от най-страшната болест, бича на века

За трагедията на Галя са знаели само най-близките й хора и, разбира се, бившият й дуетен партньор Миро. Самата Галя разбира съвсем инцидентно за страшната си болест. Тя отишла да дарява кръв за приятелка, ранена в катастрофа, когато й направили рутинно изследване и то показало, че е серопозитивна.

„В началото Галя се разсмяла дори, защото помислила, че просто се шегуват с нея. След това обаче осъзнала какво й съобщават лекарите и изпаднала в шок. Всеки един човек би направил същото, ако чуе за себе си или за свой близък подобен ужас. Важното е, че Галя е много силен човек и е решила да се бори докрай, защото има случаи, в които болестта може да остане в ремисия за години напред“, разкриват източници, близки до Галя от бившия дует „Каризма“.

В родната си България, болната Галя се връща все по-рядко, може би веднъж или два пъти в годината, за да посети родителите и близките си. Тя обаче категорично избягва да се показва по шумни заведения, за да не бъде открита от медиите, от които всячески се опитва да избяга.

Роднините на Галя, а в това чисто и Миро, който й е като брат, се чуват с нея по Скайп или по телефона всеки ден и искрено се надяват, че лекарствата, които приема, ще помогнат за удължаването на живота й с още доста години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Страшно: Огромна трагедия сполетя Галя от „Каризма“!”

 1. ннн

  май 08. 2014

  Дано да не е вярно трябва да сте сигурни да пишете такива неща.

 2. Joana Rubin

  май 08. 2014

  е, то това новина ли е. за това се говори от много години. а дали е истина, знае само тя. да дойде да я видя, ако иска, за да не я уморят без време докторите. защо да не може да се лекува спин. защото лъжите са големи…

 3. Mitko Parashkevov

  май 08. 2014

  колежката твърди че се лекувал спина като простуда

 4. Mitko Parashkevov

  май 08. 2014

  аз досега не съм опитвал защото се предава чрез някаква теле комуникация

 5. Joana Rubin

  май 08. 2014

  по принцип може да се зарази човек, както при грип, ако му е по-слаба имунната система, затова си говорихме с приятели лекари в истанбулска болница да си слагаме маски, като преглеждаме такива. то си е най-обикновено възпаление на белия дроб. другото е страх и простотии.

 6. Emille Boev

  май 08. 2014

  ГАЛИНАТА ЛЮБОВ, НАСПРОТИ НЕГРОТАТА НЯМАШЕ КАК ДА НЕ Я ДОТИКА ДО ТОЗИ ТРАГИЧЕН ИЗХОД! ГОЛЕМИЯ, НЕГЪРСКИ УД, ОСВЕН КЕФ НОСИ ПОНЯКОГА И СПИН! ЖАЛКО, ЗАЩОТО ГАЛЯ ИМА ДАННИ ЗА ПЕВИЦА ОТ СВЕТОВЕН МАЩАБ!

Добавете коментар