Шок в киносалона: Хванаха на калъп участници в „Денсинг старс“!

Шок в киносалона: Хванаха на калъп участници в „Денсинг старс“!
4.4 (87.5%) 8 votes

Никой не подозираше, че точно тези участници в „Денсинг старс“ ще направят това!

Сензационна новина се разпространи из страната днес, когато стана ясно, че нова любовна двойка от участниците в шоуто „Денсинг старс“ е била хваната на калъп в столичен киносалон.

Не, това не са Михаела Филева и Светльо, които се влюбиха по време на танците, а актьорът Дарин Ангелов и сценичната му партньорка Ани. До момента никой не подозираше за връзката помежду им, макар че още по време на танците, в очите им припламваха искри.

Денсинг старс

Участниците в „Денсинг старс“ взривиха киносалона

Какво било учудването, а и шокът на присъстващите в столичния киносалон обаче, когато не само видели Дарин Ангелов и Ани заедно, но те буквално се били награбили на калъп. Ласките и целувките, които си разменяли, били твърде далеч от невинния романтизъм на Ромео и Жулиета, а по-скоро подхождали за сцена в някой от късните филми в специализираните телевизионни канали, съобщава столичен ежедневник.

Дарин и Ани от "Денсинг старс" взривиха киното

Дарин и Ани от „Денсинг старс“ взривиха киното

„Просто нечувано беше! Двамата така се бяха награбили, че мляскането и звуците им се чуваха по-ясно от говора във филма. Повечето от присъстващите се побутваха и хилеха, но имаше и хора, които искрено се ядосаха, защото бяха дошли с намерението да се насладят на прожекцията, а не на розовото театро на Дарин Ангелов и Ани. Това шоу „Денсинг старс“ май не учи участниците си на танци, а на други работи“, смеят се източници, очевидци на виртуозното изпълнение на двойката, но не на сцената, а в киносалона.

Припомняме, че доскоро Дарин Ангелов имаше връзка с модела Кристин – бившо гадже на рапъра Криско, а танцьорката Ани роди първото си дете само преди половин година. Какво е отношението й с таткото на бебчето, никой не знае. Но предвид обстоятелствата, едва ли ще останат заедно задълго.

А свидетелите на изпълнението им в киното нямат търпение да ги видят отново на екрана в „Денсинг старс“, за да разберат дали най-сетне двамата публично ще оповестят любовта си след целия този цирк.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар