Най-нелепата сватба: Той се жени за „баба“ си

Най-нелепата сватба: Той се жени за „баба“ си
5 (100%) 6 votes

Шокираща сватба е на път да се случи, просто нелепо

Невероятни неща се случват в главите на някои хора. Младият Кайли Джоунс ще вдигне сватба съвсем скоро с жена на преклонна възраст – Марджъри МекКул. Той е само на 31 години, докато булката му е на 91-годишна възраст, пише в. „Струма“. Това обаче никак не притеснявало нито единия от двамата.

„Те са безумно влюбени. Синът ми знае, че тя никога няма да го дари с дете, но това не го интересува. Любовта за него е над всичко и само това иска от един брак.“ – споделя майката на бъдещия младоженец.

Те ще вдигнат сватба, въпреки че имат 60 години разлика във възрастта

Те ще вдигнат сватба, въпреки че имат 60 години разлика във възрастта

Тази двойка стана изключително известна в чужбина, като много чужди медии отразиха любовта между двама души с 60-годишна разлика като истинско чудо. Доста от хората се присмиват на подобна бъдеща сватба, оприличавайки булката като „баба“ на своя възлюбен.

Влюбените Кайли и Марджъри обаче не ги е срам от любовта им и са били засичани многократно да се разхождат хванати за ръка по улицата и даже да се целуват на обществени места. Те възнамеряват да вдигнат пищна сватба, на която да присъстват над 100 души, научи Kliuki.bg. А на нас не ни остава друго, освен да пожелаем поне няколко годинки щастие на двойката, защото не е сигурно дали ще се запази цяла чисто в здравословен аспект.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-нелепата сватба: Той се жени за „баба“ си”

  1. олга

    май 08. 2014

    не се споменава колко милиона ще получи младоженеца…..в противен случай момчето трябва да е с увредена психика

  2. Име (задължително)

    май 09. 2014

    разбира се че става въпрос за пари, това, че сме с промити мозъци се разбира, защото като си представим обратния вариант ни звучи почти нормално и се среща толкова често, колкото живи богати дядовци могат да се намерят

Добавете коментар