Шокираща сватба е на път да се случи, просто нелепо

Невероятни неща се случват в главите на някои хора. Младият Кайли Джоунс ще вдигне сватба съвсем скоро с жена на преклонна възраст - Марджъри МекКул. Той е само на 31 години, докато булката му е на 91-годишна възраст, пише в. "Струма". Това обаче никак не притеснявало нито единия от двамата.

"Те са безумно влюбени. Синът ми знае, че тя никога няма да го дари с дете, но това не го интересува. Любовта за него е над всичко и само това иска от един брак." - споделя майката на бъдещия младоженец.

[caption id="attachment_314648" align="alignright" width="300"]Те ще вдигнат сватба, въпреки че имат 60 години разлика във възрастта Те ще вдигнат сватба, въпреки че имат 60 години разлика във възрастта[/caption]

Тази двойка стана изключително известна в чужбина, като много чужди медии отразиха любовта между двама души с 60-годишна разлика като истинско чудо. Доста от хората се присмиват на подобна бъдеща сватба, оприличавайки булката като "баба" на своя възлюбен.

Влюбените Кайли и Марджъри обаче не ги е срам от любовта им и са били засичани многократно да се разхождат хванати за ръка по улицата и даже да се целуват на обществени места. Те възнамеряват да вдигнат пищна сватба, на която да присъстват над 100 души, научи Kliuki.bg. А на нас не ни остава друго, освен да пожелаем поне няколко годинки щастие на двойката, защото не е сигурно дали ще се запази цяла чисто в здравословен аспект.