Зуека притеснен: Нещастие надвисна над родилката Анна Вичева?!

Зуека притеснен: Нещастие надвисна над родилката Анна Вичева?!
5 (100%) 5 votes

Зуека е крайно разтревожен от новината, а самата Анна е в шок!

Васил Василев – Зуека е силно разтревожен от страшната новина, която му съобщиха, а любимата му Анна Вичева е изпаднала в шок. Анна роди първото си дете съвсем наскоро, а върху главата й вече се стовари нещастие. Абсурдното е, че то идва не от друг, а от бившата съпруга на Зуека – Нина Димитрова.

Зуека и половинката му Анна Вичева разбрали от сигурни източници, че Нина е ходила при известен ходжа, който им е направил черна магия. Въпреки че се преструваше на благородна и смирена, очевидно Нина не може да прости измяната на дългогодишния си партньор, а още по-малко да приеме щастието му с друга жена.

Зуека

Зуека е притеснен за Анна и бесен на Нина

Затова Нина впрегнала всичките си познати и издирила надарен ходжа, който направил черна магия за раздяла на Зуека и Анна Вичева, научи вестник „Всеки ден“ от свои достоверни източници. По думите на ходжата, магията действала на сто процента, но ефектът й трябва да се очаква не по-рано от месец.

Щом научили за пъкленото дело на Нина Димитрова, Зуека и Анна реагирали по различен начин. Първоначалната реакция на Зуека била да се разсмее и недоверчиво да махне с ръка, тъй като той не вярвал в магии. Анна обаче изпаднала в състояние на пълен шок и страхова невроза, която се усилвала с всеки изминал ден.

Любимата на Зуека се страхувала страшно много не само заради евентуалната си раздяла с актьора, а и защото подозирала, че черната магия може да навреди и в друга посока на семейството й като засегне дори детето им по някакъв начин.

„Зуека е много притеснен за Анна, защото вижда в какво състояние се намира тя. Едновременно с това обаче, е бесен на бившата си жена и ако не го бяха спрели двама приятели, беше готов да отиде при Нина и да стане страшно. От една страна той е абсолютно прав, защото трябва да си чудовище, за да причиниш подобен стрес на една родилка. Защото стресът може да се окаже по-голямо нещастие за нея, от каквато и да било там магия“, коментират колеги на Зуека.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Зуека притеснен: Нещастие надвисна над родилката Анна Вичева?!”

 1. Emille Boev

  май 09. 2014

  ОДЖАТА ШЪ РАЗВАЛИ СЕВДАЛЪКА МЕЖДУ ЗУЮ – УЮ И АНКА КАЛПАЗАНКА! ХАХАХАХАХА

 2. мика

  май 09. 2014

  трябва да си чудовище за да развалиш една дългогодишна връзка.

 3. Toni Mihailova

  май 09. 2014

  Всяко дете има право на шанс!
  Нека дадем шанс на малката Ани! Заедно можем!

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=630087163713423&set=a.585293571526116.1073741828.585021261553347&type=1&theater

 4. сиси

  май 09. 2014

  Ана помисли ли като разви живота на дъщеря му. А и Нина е умна жена и не би се занимавала с боклуци като тях.

Добавете коментар