Иво Карамански се обръща в гроба: Вижте какви ги върши синът му!

Иво Карамански се обръща в гроба: Вижте какви ги върши синът му!
4.3 (86.67%) 6 votes

Иво Карамански щеше да вземе нещата в свои ръце, ако беше жив, убедени са негови приятели!

Покойният подземен бос Иво Карамански се обръща в гроба заради единствения си син, който също носи неговото име. Малкият Иво, който е дете от връзката му с красивата Нели Атанасова, засега се развива добре. С изключение обаче на посоката, по която е тръгнал в личен и артистичен план.

Момчето се е запалило по рап парчетата и самият той е решил да се превърне в рапър. Негов идол е скандалният 100 кила, на когото всячески се опитва да подражава. Текстовете, които изпълнява обаче, биха взривили от бяс Иво Карамански, убедени са стари негови познати и приятели.

Иво Карамански

Иво Карамански ще се обърне в гроба, убедени са аверите му

„Ако беше жив, Иво Карамански със сигурност щеше да вземе нещата в свои ръце и добре да превъзпита сина си. Каквото и да сте чували за Иво Карамански, истината е, че той беше ревностен защитник на изконните български традиции и език. В никакъв случай нямаше да позволи синът му да пее неща от сорта на „успокой се, бе малката, яко се клатиш“, „искаш нова кола, врътни ми френска“ и прочие текстове, които нормален човек би изпитал срам да изрече“, коментират приятели на Иво Карамански, известен още като Кръстника.

По думите им, Иво Карамански винаги е бил запален по стойностните български песни от естрадата и често пъти са го чували да ги пее в заведения сред големи компании. Винаги обаче подбирал хитовете само на утвърдени и стойностни изпълнители.

Нели Атанасова със семейството си и сина си от Иво Карамански

Нели Атанасова със семейството си и сина си от Иво Карамански

„Затова казваме, че сега сигурно би се обърнал в гроба, ако чуе какви ги каканиже единственият му син. Странното е, че Нели Атанасова и мъжът й обаче подкрепят момчето и сякаш го насърчават. Защото чалгата може и да е зло явление за младите в страната, но рапът със сигурност не е по-добър за развитието им“, категорични са старите познайници на Иво Карамански.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар