Какво направи Нели Атанасова с парите на Иво Карамански?!

Какво направи Нели Атанасова с парите на Иво Карамански?!
5 (100%) 3 votes

Нели Атанасова се възползва от смъртта на Иво Карамански и изхаби половината от наследството само за себе си, без да помисли за малкия Иво-младши

Години наред Нели Атанасова живееше като кралица с милионите, които Иво Карамански й остави в имоти и чисти пари. Днес хубавицата е профукала половината от наследството, докато другата половина се състои единствено в апартманета, в който живее с новото си семейство, разбра Kliuki.bg.

След смъртта на Иво Карамански, Нели Атанасова остава с малко дете на ръце и куп имоти. Вместо като всяка майка обаче да остави недвижимата собственост за сина си след време, тъй като по-ценно от собствен имот няма, Нели решава, че „и тя е човек“. Хубавицата продава жилището, в което е заченат Иво-младши, а заедно с него се разделя и с огромна вила с двор от 1300 кв. метра, пише ПИК. Целта на красавицата е да си отвори собствен бутик. За това обаче й трябват дори още пари и тя продава и фурната на Карамански в Дупница.

Neliii

Нели Атанасова профука половината от наследството на сина си

В последния момент обаче сделката за новия бизнес на Нели Атанасова пропаднала и тогава тя остава с много пари в банковата си сметка. След това Нели купува ново огромно жилище за нея и сина й, но остават още милиони левове. Вместо да възстанови всичко в имоти обаче, за да може един ден малкият Иво да бъде осигурен напълно, Атанасова пропилява остатъка от парите за себе си.

Иво Карамански

Иво Карамански остави милиони на Нели Атанасова

Днес Нели Атанасова е обиколила почти цяла Европа. Екскурзиите й в чужбина безспорно са много скъпи, но дори и те не успяват да изхабят напълно паричните средства на красавицата. Една част от парите не е много ясно къде са отишли, но е факт, че вече ги няма. Най-вероятно Нели е направила пак нещо за себе си. А единственото наследство, което синът на Иво Карамански ще получи един ден, е жилището, в което в момента живее. То обаче ще остане като обща собственост на Иво-младши и малката му сестричка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво направи Нели Атанасова с парите на Иво Карамански?!”

  1. майка

    май 10. 2014

    е това е „майка“ е за пример….само ако иво беше жив, здрав кокал нямаше да й остави на тая….

Добавете коментар