Горещо: Вижте страстната целувка на Мария и Гущеров!

2

Мария продължава да демонстрира колко много се обичат с Гущеров!

Поп фолк миньончето Мария не спира да демонстрира колко много се обичат двамата с дългогодишния й вече партньор Християн Гущеров. Бизнесменът милионер осигурява на Мария всичко, от което има нужда, задоволява всичките й капризи и се грижи за щерка й Марая като за свое собствено чедо.

Мария пък му се отблагодарява като редовно публикува във Фейсбук снимки, на които са заедно и пише постове, обградени от сърчица и прочие сладникави емотикони. Последният фотос, с който Мария се изфука пред феновете си, беше от родната й Стара Загора, където прекара уикенда заедно с Християн Гущеров.

Мария
Мария и Християн Гущеров влюбени и щастливи

На снимката се вижда, че двамата са облечени в скъпи анцузи, а почитатели моментално изкоментираха, че Мария може и да обича Гущеров, но не се е отказала от идеята да го накара да свали няколко от излишните си килограми. „Целувката сигурно е награда, след спринта, на който го е подложила, за да отслабне“, шегуват се по форумите.

Истината е, че Мария много обича да обикаля из Стара Загора с часове, като не пропуска да надникне и във всеки по-скъпарски магазин в центъра. Напоследък Християн Гущеров е неизменно до нея в обиколките й, тъй като забележките на критиците, че тотално се е отпуснал и освинил, явно го засягат дълбоко.

Мария и Гущеров се награбиха
Мария и Гущеров се награбиха

Мария обаче не прави достатъчно, за да помогне на благоверния си да се втали. Тя хем го кара да спортува и да се движи, хем пък непрекъснато поръчва вкусни и много калорични деликатеси за трапезата им.

„Ако се замислим обаче, тези показни на Мария и чувствата й към Гущеров, изглеждат съмнителни. За никого не е тайна, че Мария е маниак на тема визия и килограми, а бившият й съпруг също беше много добре сложен. Така че не ни се вярва тя да изпитва чак такова голяма удоволствие в леглото с този мечок“, коментират злите езици в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. ей казва

    и аз съм от злите езици и затова злословя като казвам, че Мара отварачката може да не изпитва голямо удоволствие в леглото с този мечок, но пък порфейла му е доста добре натъпкан, и е винаги отворен за нейните капризи. Ако имаш прекрасна връзка с някой безпаричен левент дали ще си по-щастлив. Днес всичко е пари, приятели!

  2. Ujas казва

    Sorry no tova li sa „skaparskite“ im anzusi…? To vseki vtori moje da si posvoli veche takav. …
    A Mara kolkoto i da go zeluva tozi vsichki sa nayasno za kakvo e s nego….
    Jalki sa i Mara i Cvetelina Yaneva s tezi bogati sponsori bez elementaren vanshen vid…..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.