Неочаквано: Здравето на Нана се влоши отново!

Неочаквано: Здравето на Нана се влоши отново!
5 (100%) 4 votes

Здравето на Нана се влоши след голямата умора в „Денсинг старс“!

Любимата водеща на много българи Нана Гладуиш силно притесни близките и феновете си с новината за влошеното й здраве. Нана се почувствала зле след отпадането си от шоуто „Денсинг старс“ миналия четвъртък, а в момента е принудена да пие нови и нови лекарства.

Явно умората и силното изтощение от тежките уроци по танци са се опразили зле на и без това крехкото й здраве. Припомняме, че Нана успя да пребори рака с много тежка и упорита борба, но тя все пак не бе напълно излекувана. А новината за влошеното й здравословно състояние сериозно притесни, както близките и колегите й, така и многото й почитатели.

Нана

Нана навреди на здравето си с тежкия труд в „Денсинг старс“

Днес Нана е задължена да приема ударна доза лекарства, за да се възстанови и да попречи на организма й да рухне отново. Тя обаче даде всичко от себе си и нито за миг не изостана от конкурентите си, макар че здравето й изискваше да си отделя повече време за почивка и да не се претоварва толкова.

„Нана показа на всички какво означава борбен и силен дух. Тя нито веднъж не се разглези, не падна духом и не поиска по-специално отношение към себе си, което е достойно за уважение. Единственото, което още й тежи обаче, е отношението на Илияна Раева към нея и непрестанните й подмятания по време на конкурсите, че Нана танцувала доста добре за болна жена. Що за изрод трябва да си, че така да унижаваш хората?!“, коментират служители от шоуто „Денсинг старс“.

Нана се оттегли от формата по волята на зрителите, които дадоха своя глас за спасяването на Нели Атанасова и хубавата Елена Георгиева. Трите бяха на елиминациите в четвъртък и шоуто трябваше да напусне Нана, макар и с незначителна разлика в гласовете.

Това обаче е добре за нея, защото Нана трябва да продължи да се лекува и да се грижи за здравето си, което е изложено на сериозен риск с натоварването, което изживя в предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Неочаквано: Здравето на Нана се влоши отново!”

 1. георги

  май 11. 2014

  нана е изключително интелигентна и силна жена! шапка й свалям, а оная злобарка илияна раева е чудовище

 2. ВЕЛИНА

  май 11. 2014

  Отвратена съм от поведението на Илияна Раева – тази жена за какво се мисли,.Никой няма право така нагло да се отнася към хората.

 3. Emille Boev

  май 11. 2014

  ЗРИТЕЛИТЕ НАПРАВО Я СПАСИХА!

 4. Ана

  май 11. 2014

  БЛИЦ стига сте лъгали.И вас може да ви постигне това.

 5. Име (задължително)

  май 12. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 6. Мая

  май 19. 2014

  Стига и тая хубава Елена тя е като циганка кое и е хубавото.

Добавете коментар