Бомба в „България търси талант“: Ваня Цветкова изригна публично!

Бомба в „България търси талант“: Ваня Цветкова изригна публично!
4.9 (97.14%) 7 votes

Ваня Цветкова не издържа и изригна, скандалът е голям!

Голям скандал се заформя в шоуто „България търси талант“, след като актрисата Ваня Цветкова не издържа и изригна публично пред колегите си от журито. Причина за гнева на Ваня Цветкова е колежката й – чалгаджийката Есил Дюран, чието непрестанно лигавене дойде в повече на сериозната актриса.

Ваня Цветкова и Есил Дюран не си симпатизираха още от началото на шоуто и това беше видно, както за колегите им Асен Блатечки и Любен Дилов – син, така и за цялата зрителска аудитория на предаването. Двете не пропускаха да си разменят хапливи реплики, а от погледите им личеше, че не се дишат.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова не издържа и изригна

Днес обаче напрежението ескалира и Ваня Цветкова заяви чувствата си открито в лицето на Есил Дюран. „Есил, не мога да те понасям“, каза Ваня Цветкова на колежката си като обоснова думите си с факта, че Есил Дюран е ненадмината лигла и позьорка, а вечната й усмивка е по-скоро нагласена и изкуствена, отколкото действително чаровна.

Като чула думите на Ваня Цветкова, Есил Дюран първоначално останала със зинала уста от изненада, но после решила, че Ваня Цветкова се шегува и го приела на майтап. Есил била убедена, че Ваня Цветкова й симпатизира, макар че Асен Блатечки и Любен Дилов – син отлично проумели чувствата на актрисата.

Симпатизанти на Есил Дюран пък скочиха срещу Ваня Цветкова с обвинението, че не певицата, а самата тя позира и преиграва в шоуто, а сериозният й вид е просто маска за печелене на уважение и симпатии.

„Как не?! Тая Есил Дюран втръсна на всички. Да не е абонирана за жури, че всяка година трябва да й гледаме физиономията по телевизията. Като певческата й кариера запада, търси други начини за постигане на слава. Тя и Любен Дилов – син са най-досадните и противни лица по телевизията. Няма ли кой да ги изгони вече“, пишат възмутени потребители по форумите, в защита на Ваня Цветкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба в „България търси талант“: Ваня Цветкова изригна публично!”

  1. кипряна

    май 11. 2014

    Не знам какво пишат феновете на Ваня Цветкова, а и не ме интересува, защото Любен Дилов-син и Есил са по -интелигентната част от журито. Държанието на Есил е много по-стилно, тя никога няма да изригне в ефир „не мога да те понасям“, защото това са изрази за семеен кръг, а не в студио с много зрители

  2. Преси Ангелова

    май 12. 2014

    Браво на Ваня Цветкова! Аз също мисля, че поведението на тази е лигаво. Дори не знаех, че съществува преди да стане жури на шоуто. Подкрепям решението на Ваня напълно!

Добавете коментар