Азис надмина себе си Азис подготви поредната си пиар акция, която се оказа зловеща

Азис явно е ядосан на медиите, че са го загърбили. Както славата му, така и имиджа му е вече оклюмал, затова Кралят на поп фолка, както Василка сам се нарича в социалната мрежа реши да обърне стрелите си към братята журналисти.

Въпреки ексцентричния си вид, падалките по мъже, различните изцепки той вече не е така интересен и забавен, както му се иска.

Тези, които като верни кучета ходеха по петите му и отразяваха почти всяка негова ексцентрична поява пред публика и в нощните клубове бяха покосени от „огъня на омразата” му. Азис в прав текст ги обвини, че най-вероятно репортерите са виновни за всичко, може би и за по западащата си кариера, за което костинбродският славей не иска да си признава.

Отначало изпълнителят на „Мразиш” обвини фоторепортерите, че са издебнали и щракнали малката му дъщеричка Рая и са публикували нейна снимка на страниците на вестниците. Бесен, той засипа Интернет пространството с отвратителни и тежки клетви, достойни единствено за устата на мръсна и нагла дърта циганка.

Василка сипеше гнусни хули към тези, които са направили и фотото и към тези, които са разрешили то да види бял свят. Оказа се обаче, че конфузното фото си е поръчано от Азис, научи Клюки.бг

[caption id="attachment_314821" align="alignright" width="300"]Азис е бесен на журналистите Азис е бесен на журналистите[/caption]

Близка приятелка на майката на Рая я публикува във Фейсбук и родителката я харесала. Втората „истина”, че Азис е биологичен баща на малкото ангелче също беше разбита на „пух и прах”. Феновете недоумяваха, как при двама мургави родители се е „пръкнало” синеоко, бяло и с руси косици дете. Оказа се, че и донорът не е на швед или датчанин, а си е чиста проба нашенец. Създателят на малката си я направил по най- баналния начин.

Той бил нисък на ръст и с физическите белизи на дъщеря си, но имал две деца вече и законна съпруга. Затова зарязал Галка, майката на Рая, а Азис великодушно й предложил да го играе загрижен татко и я осиновил.

Другата лъжа, която отврати и потресе феновете на Азис е заради отношенията му с Николета Лозанова. Половинката на Валери Божинов била излъгала доверието му и той яростно заяви в социалната мрежа заяви, че къса всякакви приятелски отношения с моделката. „Ябълката на раздора” се оказа откраднато видео от телефона на костинбродският фолкаджия, на което се виждали доста лични и горещи сцени с новата му тръпка -мускулестия спортяга Велизар. Това лично клипче било откраднато от НиЛо, за което Азис не знаел. И то във времето, когато двамата делели едно легло с манекенката при екскурзията им из няколко европейски страни.

Мъжът до Азис, който той упорито криеше доскоро от камерите бил уж случайно разпознат от малката принцеска на Николета и Валери – Никол. Почитателите не се хванаха на въдицата и въпреки яростните твърдения на Азис, че за него водещата на „Поверително с NL” не му е вече приятелка, а е предателка. Мелодраматично Азис страдал само за споделените с нея лични моменти от живота си и красивото им пътешествие из Европа.

Феновете обаче не се вързаха. Форумците ясно и категорично заявиха в Интернет пространството, че двамата взаимно си се използват и това е поредният им напън да повдигнат рейтинга си.