Майкъл Дъглас и Катрин Зита – Джоунс си дават втори шанс

Майкъл Дъглас и Катрин Зита – Джоунс си дават втори шанс
5 (100%) 7 votes

Майкъл Дъглас и Катрин Зита – Джоунс си дават втори шанс – след като само преди години обявиха, че слагат край на 13 години брак, преминаха през болестта на Майкъл, създадоха семейство и бяха от двойките за пример в Холивуд, излязоха с решение за развод

Разбира се, това често се случва, но много техни почитатели съжаляваха за раздялата им. Заговори се, че Катрин има проблеми с нервите и други слухове се появиха, но само година след раздялата те са отново заедно, винаги са много щастливи на светски събития и изглеждат като влюбена двойка.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс си дават втори шанс

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс си дават втори шанс

Самият Майкъл, който е доста по-възрастен от Катрин, признава, че с времето човек оценява нещата от живота по друг начин. Казва, че с Катрин са преосмислили любовта си и сега имат чудесни отношения, пишат и от „Розали“.

Според популярния актьор, много често човек не оценява какво има в живота си, приема човека, с когото живее, като даденост, спира да полага усилия в любовните си отношения. Това неминуемо се отразява на близостта с половинката и скоро проблемите се появяват. Затова сега и двамата са разбрали, че трябва да се ценят повече един друг.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита – Джоунс са невероятни холивудски звезди, с изключително добри филми и наистина създават впечатление на хармонична и балансирана двойка. Това, че са заедно, изглежда най-нормалното решение за тях и семейството им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар