Слави Трифонов категоричен: Взима извънредно решение заради Крисия!

Слави Трифонов категоричен: Взима извънредно решение заради Крисия!
4 (80%) 4 votes

Слави Трифонов е бесен, хвърля огън и жупел заради Крисия!

Слави Трифонов наистина побесня. Дългия се вбеси заради случая с малката Крисия Тодорова, която в петък си забрави текста на песента „День победы“. Детето-чудо трябваше да изпълни великата песен в чест на Деня на победата 9-ти май и в интерес на истината, се справи брилянтно.

Крисия обаче се разстрои и бе на път да се разплаче, когато изведнъж забрави текста на втория куплет на песента. Тогава Ку-ку бенд пое нещата в свои ръце и изпълнението бе завършено успешно. Слави Трифонов обаче е извън кожата си, заради злобните писания, които се изляха върху горкото дете през следващите дни и обвиненията, че Слави Трифонов разплакал момиченцето.

Слави Трифонов

Слави Трифонов отново ще съди жълтите медии, този път заради Крисия

„Всеки, който иска, може да намери записа от предаването в интернет и да го изгледа лично. Тогава отлично ще види, че цялата помия, която се изписа, няма нищо общо с истината. Слави Трифонов не само, че не каза нищо на Крисия, но дори я поощри и обясни, че това е една много голяма, но и сложна песен. А самата Крисия просто се притесни и очичките й се насълзиха, но само за миг. Слави беше този, който овладя ситуацията и успокои детето“, коментират служители от екипа на „Шоуто на Слави“.

Те са категорични, че шефът им със сигурност ще заведе дела срещу вестниците и сайтовете, които избълваха всички тези лъжи за едно дете. От Kliuki.bg припомняме, че Слави Трифонов вече има завиден опит в съдебните дела с жълтата преса и почти винаги излиза от тях като победител.

„Слави Трифонов е прав, защото едно е да пишат за него самия, а друго да бъркат в психиката на малко дете. Що за изроди трябва да са това?! Крисия ревала, Слави я бил разплакал, дрън-дрън! Дори не само Слави Трифонов, а и родителите на Крисия трябва да заведе дела срещу клеветниците, които вече толкова пъти пишат пълни лъжи за семейството им“, бесни са и хората на Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

11 коментара по “Слави Трифонов категоричен: Взима извънредно решение заради Крисия!”

 1. Iliya Shtilyanov

  май 12. 2014

  Крисия не става-Гергана от Ст.Загора е в пъти по добра.Дългия да се ядосва на себе си щото е глух и не музикален

 2. Георги Куков

  май 12. 2014

  тъпо мнение крисия пее много по добре от гергана

 3. Iliya Shtilyanov

  май 12. 2014

  Това е мое мнение иначе за тъпотата му едва ли ще споря с теб

 4. Lazarinka Nencheva

  май 12. 2014

  Всяко дете което участва във формата ,имаше талант. Защо е тази злоба? Един е победителя и не Слави го определи ,а Ку-ку бент.

 5. Име (задължително)

  май 13. 2014

  Нямам злоба към Крисия -просто Гергана беше много по добра Само дето беше по височка и затова Куку бенд избра Крисия

 6. Име (задължително)

  май 13. 2014

  А че дългия не е музикален е национално известен факт

 7. ДЯДКА

  май 13. 2014

  ПРЕСТАНЕТЕ БЕ, ДИВАЦИ! ТОВА СА ДЕЦА, НЕ ИМ СЪСИПВАЙТЕ ПСИХИКАТА

 8. Simeon Vasilev Konstantinov

  май 15. 2014

  Много ми е интересно, как някой като каже някаква глупост и после допълва: Това е мое мнение. Че на кого да е ………………

 9. Румяна Иванова

  май 17. 2014

  Възхитена съм от Крисия! За 9 май беше подготвила друга песен. За по-малко от ден трябваше да подготви тази велика руска песен "День победьi" – много малко време и за голям певец да се подготви. Криси забрави 3-4 думички от текста, вярно че малко се притесни, но така бързо излезе от ситуацията и продължи да пее. ДРУГ НА НЕЙНО МЯСТО ЩЕШЕ ДА СЕ СТЪПИСА И ДА СПРЕ ДО ТУК. Но не и Крисия – тя за пореден път доказа, че е изграден АРТИСТ. Тя е родена за сцената и сцената е нейният втори дом. Когато Крисия види сцената, съм забелязала, че на прекрасното и личице грейва най-чаровната усмивка. Чаровница – принцеса Криси има не само прекрасен глас, но с изпълнението си така те грабва, че си задаваш въпроса "Това истина ли е или сън?"
  Успехи малко слънчице!!!

 10. Емили

  май 21. 2014

  Гергана наистина пееше по – добре, но това няма значение.И Симона беше по – добра от Крисия, но факт е, че избраха КрИсИ. Примирете се вече!

 11. Дани Монова

  май 21. 2014

  Този Слави Трифонов е такъв грубиян,че не зная участниците в Куку бенд как го издържат! Е то бива простотии и селски номера, ама тези на Слави ми идват в по-вече! Голям селяндурр!!!!И грозен и се мисли за голямата работа. Много ме дразни и не само мен.
  Слави, ако четеш тези редове – спри да се правиш на всезнайко и имай уважение към служителите си. Все пак и деца раблотят при теб и те гледат/все още/. Сигурно направи мн. години в телевизията, мн. ходи и видя, но нищо не те промени към добро. Ти не израстна като водещ-мнгооо простотиии ръсиш и не си и забевен дори!

Добавете коментар