Бомба! Жоро Бирмата към Преслава: Ти тъпа ли си, ма?!

Бомба! Жоро Бирмата към Преслава: Ти тъпа ли си, ма?!
4.4 (88%) 10 votes

Преслава буквално събра очите на любимия си Жоро Бирмата!

Най-вървежната певица от поп фолка Преслава спретна такова шоу на гаджето си Жоро Бирмата, че буквално му събра очите в точка. А той й отвърна подобаващо. Лошото обаче е, че Бирмата бе остана единственият свидетел на лудостта на Преслава. На нея се „полюбуваха“ и още десетина души плюс персонала в елитен столичен ресторант.

Преди броени дни Жоро Бирмата завел любимата си Преслава на обяд в тузарското заведение и докато всички погледи били вперени в тях с любопитство, милионерският син отрупал масата с няколко от най-скъпите и деликатесни ястия. През това време Преслава вече започвала да се държи странно като нервно се поклащала на стола и тропала с пръсти по масата.

Преслава

Преслава се държи като истинска анорексичка

„Решихме, че Преслава и Бирмата нещо са се скарали и тя още му е сърдита, затова се държи толкова дръпнато и неадекватно. После обаче забелязахме, че нервността й се увеличава всеки път, когато сервитьорката поднесе ново ястие на масата. И най-накрая схванахме – Преслава просто се ужасява от храната“, разказват свидетели, присъстващи в ресторанта.

Оказва се, че хората не бъркат ни най-малко в преценката си, защото когато Бирмата подканил Преслава да вземе вилицата и да пробва от специалитетите, тя скочила като ужилена.

Преслава

Срамното бягство на Преслава от ресторанта

„Няма да ям. Не разбра ли, че не искам да ям, не съм гладна! Колко пъти да ти обяснявам едно и също, на свиня ли ти приличам?!“, викнала Преслава и то така, че от съседните маси се обърнали стреснати. На певицата обаче очевидно хич не й пукало и продължила да се кара с Бирмата.

„Ти тъпа ли си, ма?!“, на свой ред скочил Бирмата, като отговорил подобаващо на поведението на Преслава.

Кулминацията дошла, когато Преслава изведнъж скочила от стола и без да каже нищо на приятеля си, се изстреляла навън като подгонено животно. А Бирмата си останал с пръст в уста. Той веднага помолил едната от сервитьорките да догони Преслава, но тя не искала и да чуе да се върне в ресторанта.

„Преслава е болна. Та тя вече тежи едва 45 килограма и дава всички признаци на анорексия“, плашат се нейни близки, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба! Жоро Бирмата към Преслава: Ти тъпа ли си, ма?!”

  1. Име (задължително)

    май 12. 2014

    Горката , дано се оправи !!! И аз съм била в същата ситуация, но излязох, дано се окаже със силна воля…

Добавете коментар