Анелия разби Интернет пространството с щастието си Вървежната чалгаджийка Анелия за пореден път затвори хорските уста, като доказа, че продължава да е с мъжът на сърцето й

Хубавата поп фолк дива Анелия демонстрира изключително топли чувства и завидно щастие със сина на ексминистърката Долорес Арсенова Калоян. Заможният наследник на висшата политическа особа явно е привлечен и безкрайно блажен с жената на сърцето си.

Анелия, една от най-доходоносните певици на „Пайнер” демонстрира любовта си с министерския син, като е качи обща снимка с него в социалната мрежа. Под модерното фотото, където двамата изглеждат повече от удовлетворени от компанията и присъствието на другия фолкаджийката е написала „колкото и да се мъчат да ни разделят, ние пак сме заедно с Калоян. И сме щастливи”.

[caption id="attachment_314906" align="alignright" width="300"]Анелия е повече от щастлива Анелия е повече от щастлива[/caption]

Опит да „помрачи” обичта им като заговори за евентуална раздяла между Калоян Арсенов и поп фолк дивата Анелия направи скандалната плеймейтка Николета Лозанова в предаването си „Поверително с NL” . Тя първа заговори, че от влюбената двойка няма и помен.

Това съпругата на футболиста Валери Божинов направи, като публикува видео, в който плейбоя е „уловен” от камерата сам да посещава лъскаво нощно заведение, без до него да бъде любимата му Анелия. След това, в продължението на лентата Калоян беше щракнат в компанията на известни златотърсачки, които упорито налазиха богаташкия син.

Провокирана от провокативното видео, писанията по жълтата преса и недвусмислените подмятания на колежките си бившата на Коко Динев реши да тури край на сплетните с модерно селфи, научи Клюки. бг.

Снимките „цъфнаха” като доказателство, че ако двама души истински се обичат никакви пречки не могат да ги разделят. За разлика обаче от бившата й свекърва, която е влюбена в Анелия и внучката си Ивон, настоящата Долорес Арсенова никак не я харесвала.

Според близки приятели до бившата министърка, Арсенова си поставила за задача №1 да „изтръгне” сина си от лапите на Анелия. Тя бдяла като орлица над синчето си и мечтаела той да си намери знатна булка, от сой и ранг, а не копнееща за лесни пари или чалга певица.

Дали обаче опитите на Долорес Арсенова да раздели сина си Калоян от изпълнителката на „Искам те, полудявам” ще се окажат успешни, само времето може да покаже.