Любо Нейков все повече се страхува за здравето си и то с пълно право!

Любимият на мнозина комик Любо Нейков е изпаднал в паника заради здравето си, което сериозно се влошава. Актьорът е много притеснен и то с пълно право, защото според лекарите, ако продължава в същия дух, скоро може да го тресне нещо наистина страшно като инфаркт или инсулт.

Причината за това е във високото кръвно, което Любо Нейков поддържа почти непрекъснато и което опасно съчетава с наднормените си килограми. Живото тегло на Любо Нейков вече надхвърли 150 килограма, а близките и дори колегите му постоянно го натискат да отслабне.

[caption id="attachment_314904" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков се страхува за здравето си, но сам си вреди[/caption]

От страх, че вреди на сърцето и бъбреците си, Любо Нейков решил да се вземе в ръце и си уредил консултация с една от най-прочутите диетоложки в столицата, която му изготвила специален режим на хранене. А диетичен ресторант приготвял ежедневно менюто и порциите на Любо Нейков. Цялото това удоволствие струвало 600 лева месечно на актьора, но щом е за здраве, всяка цена си заслужава.

Да, но и това чудо траело броени дни. Любо Нейков продължил да дебелее и се оказало, че проблемът не е в диетоложката и режима й, а в самия актьор, който раздавал полезната храна на колегите си, след което отивал в любимото си ресторантче до телевизията и се нахвърлял като гладна мечка на традиционните си тлъсти и пържени храни.

Колегите и приятелите на Любо Нейков са притеснени за него, защото той все по-често се задъхвал като катери стълби и изглеждал уморен дори рано сутринта. "Не може да носиш този товар постоянно със себе си и да не ти се отрази. Братът на Любо Нейков почина от инфаркт и ако не се стегне и не помисли за себе си какво ще прави, същото ли иска да си докара?!", ядосват се с право колегите на Любо Нейков.