Мариан Бачев изкарал Слави Трифонов от равновесие, дните му в шоуто преброени

Големият актьорски талант Мариан Бачев може да се прости с "Шоуто на Слави" съвсем скоро, научи Kliuki.bg. Той е вбесил до небесата Слави Трифонов с новината, че ще отсъства от предаването до края на месеца. Бачев заминава с "Апокалипсис кога" на турне из страната и се очаква да се върне в София чак за началото на месец юни. Разбира се, на строг началник като Слави подобна вест му се е видяла ужасна и скандалът с актьора е налице.

Въпреки разправиите със своя шеф, Мариан Бачев няма избор и трябва да замине на турнето, защото наскоро научи, че ще има второ дете и финансовите нужди започват сериозно да го притискат. Първите градове, в които Мариан ще се изяви, са Дупница, Разград, Русе и Ботевград, съобщава агенция ПИК. След това се очаква той и актьорската му трупа да стигнат чак до морето.

[caption id="attachment_314927" align="alignright" width="300"]Мариан Бачев вбеси Слави, Тодор Башиянов го сменя?! Мариан Бачев (вляво) и Тодор Башиянов (вдясно)[/caption]

Няма как Мариан Бачев да се завърне в столицата по-рано от 1 юни, което е повод за сериозно негодувание на Слави Трифонов. Слуховете твърдят, че Дългия бил толкова бесен, че даже заплашил Бачев с уволнение. Шоуменът веднага се опитал да го стресне с Тодор Башиянов, който от няколко месеца се подвизава в шоуто на хонорар. Тодор се появи като заместник на Виктор Калев през януари, а сега ще замества и Мариан Бачев през май. Има вероятност обаче Башиянов да измести напълно Бачев, ако ядът на Трифонов не отмине.

Близки до обкръжението на Слави твърдят, че той вече не издъжа своеволията на своя персонал. Цветелина Грахич и Годжи забегнаха отвъд океана за месец, без дори да го питат, а сега пък Мариан Бачев тръгва на турне. За Трифонов сякаш чашата преля и съвсем скоро може да се наложи да показва на своите подчинени кой командва в шоуто.