Тежка болест застигна Ники Кънчев

Тежка болест застигна Ники Кънчев
5 (100%) 4 votes

Ники Кънчев е повече от разстроен от диагнозата за своето здраве Един от най-любимите телевизионни водещи на българите от синия екран Ники Кънчев ще трябва да се бори с тежкото заболяване

Ники Кънчев, един от най-популярните тв водещи по Нова телевизия го е загазил яко. Водещият на Стани богат и всички формати на ВИП и Биг Брадър е съсипан тотално от лошата вест. Въпреки рейтинговия си престиж и високата заплата в Нова телевизия, болестта, която надвисна над главата на бащата на прекрасно момиченце не е за подценяване.

Ники Кънчев е притеснен за здравето си

Ники Кънчев е притеснен за здравето си

Рязкото сваляне на килограми и зверска диета му докара друга, доста опасна главоблъсканица. Дали заради непрекъснатия стрес, на който е подложен или от почти болезненото желание да изглежда перфектно, Ники си докара огромна беля на главата.

Която никак, ама никак не е безобидна. И тя се нарича диабет. Захарната болест, която прихвана атрактивният водещ Ники Кънчев е в доста напреднал стадий, научи Kliuki.bg.

На работна среща на медицински светила в тази област Ники Кънчев сам си е признал за заболяването. Въпреки немалките му успехи и екранното лустро, Ники Кънчев призна, че се е сблъсквал с редица неблагоприятни моменти и в кариерата, и в личния си живот. Най-вероятно и това е отключило тежката болест. Но той започнал все по-често да се оплаква от главоболие.

Първоначално отдавал страданието си на напрегнатото си ежедневие и работата, както и домашните задължения, но атаките зачестили. След като споделил за болежката си пред приятел, последния го посъветвал да се изследва. Така открили изключително завишени показатели на кръвна захар в изследването. Цифрата недвусмислено сочела, че той е пипнал диабет и то в доста опасна фаза.

Отличеният с приза „Глас на годината” ще трябва да се справя оттук насетне не само с неотложните си ангажименти, но и да отделя повече внимание на здравето си. Диетите, на които Ники Кънчев непрекъснато се подлагаше не успяха да стопят килограмите му, но страшната болест „свърши” само за няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар