Борислав даде яснота кой е истинската Къртица в момента

Един от най-ненавижданите от публиката играчи в "Къртицата" Борислав, който напусна шоуто през април, даде яснота относно кой в момента е Къртицата с участието си в "Дневниците на Къртицата", видя Kliuki.bg. Боби познава много добре обстановката вътре и по поведението на участниците може да заключи кой е саботьорът.

[caption id="attachment_314941" align="alignright" width="300"]Борислав обяви Георги за истинската Къртица Борислав обяви Георги за истинската Къртица[/caption]

Всъщност според него саботьорите са няколко, тъй като Къртицата действала в екип с още двама души. Става въпрос за Емил Каменов и Ивайла Бакалова, които помагат на Георги Стоянов да не бъде разкрит, че е Къртицата. Действията на Жоро след излизането на Емил Русев - първата Къртица, безспорно са крайно съмнителни. Той и гореспоменатите двама правят доста номера в мисиите и насочиха вниманието към себе си. Боби обаче си избра Георги за Къртица, тъй като на теста срещу Марина Мицич беше безкрайно бърз и това говорело, че играе с конкретен човек, т.е. знае кой точно е Къртицата.

ММА боецът, брат му и бившата Мис България със сигурност знаят истината за шоуто и играят в тандем. Въпросът е ще успеят ли да преборят останалите и да грабнат парите. Ивайла Бакалова няма особена нужда от наградата, а и да не забравяме, че тя е получила солиден хонорар за участието си. Емил Каменов не е получил нищо, но при евентуален триумф на Георги като Къртица, няма как да не даде нещичко и на брат си, тъй като му помага много в играта. Най-вероятно това е планът на двамата, които ще опитат да преметнат всички.