Лили Иванова вбеси италианския певец Андреа Бочели

Примата Лили Иванова доказа, че е велика за пореден път и че с никого не се съобразява, когато става дума за кариерата й. Тя отказа да пее с Андреа Бочели. Той ще изнесе концерт в София на 31 август на стадион "Българска армия". Тази дата обаче не била никак по вкуса на Лили и обърква целите й планове за нейното турне, което скоро ще започне. Затова Иванова просто е съобщила на Бочели, че няма да се появи по време на неговия концерт, пише ПИК.

Първоначално Лили Иванова е приела, тъй като датата за концерта е била друга, а и мястото също. След промяната в плановете обаче, певицата е била категорична, че няма да си промени и тя своите планове, било то заради Андреа Бочели. Затова просто се обадила на италианеца и му казала, че уговорката им отпада.

[caption id="attachment_314951" align="alignright" width="300"]Лили Иванова вбеси Андреа Бочели Лили Иванова вбеси Андреа Бочели[/caption]

Андреа Бочели обаче е останал много разочарован и направо бесен от новината, която Лили Иванова му сервирала, научи Kliuki.bg. Италианецът много добре знае популярността на Лили у нас и как тя би могла да повиши още повече интереса към концерта му. Затова откровено се вбесил пред свои близки от наученото по телефона.

"В първия момент той остана потресен. Тя му бе дала думата си и всичко вече беше уредено. Дори беше избрана и песента, която двамата трябваше да изпея. Не знаем каква е причината за отказа й, но ни разочарова много." - споделя в италианската преса мениджърът на Андреа Бочели.

А въпросната песен, която Лили Иванова и италианецът са щели да изпълнят, е Vivo per lei. Тя по принцип е дуетна песен и Бочели много се е надявал да я изпълни точно с нашата прима, но след отказа й ще трябва да потърси друга певица за тази си цел.