Вижте къде и как точно е станала свалката между Николета и Валери!

Вижте къде и как точно е станала свалката между Николета и Валери!
5 (100%) 5 votes

Свалката между Николета Лозанова и Валери Божинов направо удря в земята!

Николета и Валери Божинов са семейство вече няколко години. Слуховете и интересът към тях не спират и до днес, кой знае защо. Но ето, че вече разбрахме как точно е станала заварката между двамата и къде.

Николета срещнала Валери в столичен нощен клуб, където двамата се заговорили след няколко минутно бройкане с очи. Футболистът дошъл при нея и, разбира се, й задал подобаващ за професията си въпрос, а именно: „Здрасти, кефиш ли се на футбола?!“.

Николета

Николета сама разкри как точно е свалила Валери

След утвърдителния отговор на Николета, Валери грейнал в усмивка и отбелязал многозначително, че тогава двамата са с поне „една крачка напред“. „А, не“ – контрирала го Николета, „в засада сме!“.

Това окончателно нокаутирало Валери, който дълбоко оценил „интелекта“ на бъдещата си партньорка, а след още няколко дълбокомислени реплики, си казал: „Край, взимам я за жена!“, пише Хотарена.нет.

Това признание за началото на любовта им, направи самата Николета Лозанова във Фейсбук, която не спира да занимава феновете, а и враговете си със своята особа. Явно Николета не може да се оплаче от претоварено работно време в предаването си и затова разнообразява живота си със снимки, постове, колажи и много други неща. Единственото общо, между които, е самата тя.

Не може да се отрече обаче, че към момента бракът й с Валери върви добре, а скоро не са се появявали слухове за поредната златотърсачка, целяща да отмъкне съпруга на „великата“ Николета, напомня Kliuki.bg.

Може би, защото след западането на кариерата му и трансфера в губещия „Левски“, Валери Божинов вече представлява интерес само за жена си. Но дано скоро и Николета да не го изрита, заради липса на достатъчен бюджет, злобно подмятат из светските среди на столицата.

Но как ще се развие широко рекламираната им любов, само те си знаят – Николета и Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар