Галена ексклузивно: Няма да простя евтините номерца на Андреа!

Галена ексклузивно: Няма да простя евтините номерца на Андреа!
5 (100%) 5 votes

Галена и Андреа са на нож, а компания „Пайнер“ пред разцепление!

„Няма да простя на Андреа това, което направи. От всичко най-много мразя интригите и евтините номерца. А тя прави точно това. Не разбирам какво иска и за какво се бори?!“, това заявила бясна Галена пред вътрешни хора от „Пайнер“, по адрес на колежката си и доскорошна дуетна партньорка Андреа.

Скандалът между двете явно е доста голям, тъй като поне до момента Галена е била единствената в бранша, която винаги е стояла настрана и не си е позволявала да коментира другите изпълнителки. Истината обаче, както я разкриха източници, близки до двете певици е, че Андреа е започнала война с Галена.

Галена

Галена изригна срещу интригите на Андреа

Половинката на Кубрат Пулев започнала да говори глупости срещу Галена и да настройва колежките им срещу нея с уверението, че Галена е подъл и завистлив човек, който прави мръсно без причина.

Андреа обвинила Галена, че последната била настроила топ режисьор да не работи с нея във видеоклиповете й, а също и, че наговаряла собствениците на нощни клубове да не канят Андреа на участия.

„От известно време Адреа говори безумни неща по адрес на Галена. Разбирате ли колко е нелепо Галена да отиде при еди кой си шеф на заведение и да му каже да не кани Андреа. Първо – това няма как да се случи, защото всеки гледа оборота си, а второ – самата Галена никога няма да го направи“, защитават я нейни близки, според които в „Пайнер“ назрява наистина голям скандал, разбра столичен сайт.

„Нещата може да станат много сериозни ако това продължи. Галена е страшно обидена, защото може и да не е приятелка с Андреа, но не е способна на такива интриги и такава злоба. Ние също не разбираме – всяка от тях е невероятно вървежна в момента, всяка има работа, защо са необходими тези простотии“, коментират в недоумение от компанията.

А според други причината е във факта, че напоследък действително Галена се радва на по-голям интерес от страна на феновете й затова и броят на участията й е по-голям.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Галена ексклузивно: Няма да простя евтините номерца на Андреа!”

  1. Цветан

    май 13. 2014

    Причината за сеира е от есента миналата година, но се забави във времето. Тогава Андреа пусна клип към песента „Няма да съм аз“. Клипът бе направен 1 към 1 с известна реклама на YSL и хора близки до Галена го пуснаха още преди Андреа да покаже песента и клипа си. Това е драмата им….

Добавете коментар