Внезапен обрат: Георги Валентинов донесе нещастие на Златка Райкова!

Внезапен обрат: Георги Валентинов донесе нещастие на Златка Райкова!
5 (100%) 2 votes

Златка Райкова е нещастна с ММА бореца Георги Валентинов, разкриха нейни близки!

Противно на очакванията, че всичко между Златка Райкова и ММА състезателят Георги Валентинов върви по вода, това се оказа невярна информация. Поне не и в последно време, когато Златка Райкова се чувствала адски нещастна. Това разкриха нейни дружки за столичен вестник, притеснени за красавицата.

Оказа се, че Георги Валентинов е донесъл нещастие на Златка Райкова. Но не, защото тя го е хванала в крачка с друга жена, или защото момчето е спряло да я обича, а защото връзката й с него подлага Златка Райкова на огромни лишения.

Златка Райкова

Златка Райкова е все по-нещастна от живота си с Георги

„Злати продължава да обича Георги, но отдалече й личи, че се измъчва. Тя е свикнала на живот, който е доста по-различен от този с настоящия й любим и това я убива. Златка се държи мъжки и се опитва да не дава поводи на Георги да се срамува от финансовото си положение, но едновременно с това не може да работи като преди и да се снима за различни списания, за да не провокира ревността му. И така се върти в омагьосан кръг“, разказват приятелки на Златка Райкова.

По думите им, Златка Райкова вече не можела да си позволи да пазарува често и от любимите си тузарски столични бутици. Не си отпускала душата и по ресторанти и нощни клубове, в които преди време е пръскала стотици левове само за една вечер.

Златка Райкова и Георги в добрите времена

Златка Райкова и Георги в добрите времена

И всичко това, защото Георги Валентинов няма достатъчно средства, за да й осигури предишния комфорт. „Златка Райкова не е материално момиче, но се съгласете, че всяка на нейно място би се почувствала ощетена и потисната при подобен обрат в живота си. Георги има обещаващо бъдеще и Злати много разчита на това. Тя се надява, че в скоро време нещата ще се оправят и бюджетът им ще нарасне“, коментират дружките на Златка Райкова.

Злите езици обаче не са толкова оптимистично настроени относно бъдещето на връзката на Златка Райкова и Георги Валентинов като са убедени, че краят на любовта им вече чука на вратата. И именно Златка Райкова е тази, която ще й отвори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Внезапен обрат: Георги Валентинов донесе нещастие на Златка Райкова!”

 1. Име (задължително)

  май 13. 2014

  dolna kurva

 2. тато

  май 13. 2014

  брей какво добро момиче!!!!

 3. Един мъж

  май 13. 2014

  До кога ще ни занимавате с тази простакела

Добавете коментар