Бориса обърна нещата: Истината за Емил Каменов е друга

Бориса обърна нещата: Истината за Емил Каменов е друга
4.8 (96.67%) 6 votes

Бориса Тютюнджиева отсече: Емил Каменов никога нямаше да ме бие без вътрешна информация

Истината за най-скандалния участник в „Къртицата 2“ Емил Каменов беше разкрита от Бориса Тютюнджиева. Хубавицата бе специален гост в „Дневниците на Къртицата“, където сподели много интересни моменти от предаването и своите виждания за всеки от участниците, видя Kliuki.bg.

Бориса е убедена, че Емил Каменов е настоящата Къртица, защото за 30 секунди е невъзможно да биеш на теста, без да играеш със самия себе си. Тютюнджиева сподели още, че Емо е безкрайно слаб актьор и че въобще не е такъв човек, какъвто се показва в предаването. Не се разбра дали извън „Къртицата“ той е по-лош или по-добър, но истината за неговата личност била друга, смята 23-годишната манекенка.

Бориса Тютюнджиева разкри истината за Емил Каменов

Бориса Тютюнджиева разкри истината за Емил Каменов

Красивата Тютюнджиева даде да се разбере, че няма никак добро мнение не само за Емил Каменов, но и за най-близките му хора в Базата Георги и Ивайла. Според нея, тримата са доста двулични и не заслужават триумф в предаването. Тя разкри, че ще стиска палци за Евгени Иванов да спечели, защото Пушката бил човекът с най-голям морал в цялото риалити още отначалото. Освен волейболната легенда, тя е останала с чудесно мнение за Сано, Костя и разбира се – семейство Русеви.

Kliuki.bg припомня, че Емил Каменов се превърна в човека, който елиминира Бориса Тютюнджиева от „Къртицата Разтърсване“. Главният редактор Ники Николов сякаш опита да подведе зрителите с намек за симулиране на Бориса по време на теста, с което да прикрие истинската Къртица в лицето на Емо. Не му се получи обаче на Ники, защото Тютюнджиева разкри съвсем откровено, че е играла на 100% за победата, но срещу Къртицата е нямала шанс. Тя вече елиминира една Къртица – Емил Русев, но тогава той по-скоро остави хубавицата да триумфира. Емил Каменов обаче никога не е харесвал особено Бориса и нямаше вариант да я пусне да спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар