Радина Кърджилова не може да превъзмогне болката, която понесе след загубата на собственото си бебе

Болката е огромна. Това твърдят близките на Радина Кърджилова, която страда по изгубеното си бебе и още не може да превъзмогне мъката. Красивата актриса много искаше и още иска да бъде майка, но съдбата й изигра много лоша шега.

"Радина е съсипана, не иска да общува с никого. Всичко се случи много бързо, даже не успя да се почувства като родител, а щастието й беше огромно. Животът обаче понякога е наистина жесток." - коментира близка до актрисата.

[caption id="attachment_315101" align="alignright" width="300"]Радина Кърджилова страда прекалено много, тя се прости с бебето си Радина Кърджилова страда прекалено много, тя се прости с бебето си[/caption]

Радина Кърджилова беше бременна само около месец, след което пометна. Точните причини не са много ясни, но се счита, че е от нерви. Според някои слухове, бащата на бебето Деян Донков е виновникът, тъй като се е скарал жестоко с половинката си, в резултат на което тя е загубила бебето, пише ПИК.

Други слухове пък отвеждат проблема в още по-драматични обстоятелства, свързани със здравето на Радина Кърджилова и възможността й да износва бебе при бременност, научи Kliuki.bg. Според някои информации, това не е първото забременяване на Радина от Деян и съответно не е първото помятане.

Отдавна се носи слухът, че Донков и Кърджилова нямат идеалната любов. Двамата често се карат, като дори понякога стигали и до физическа разправа. Чувствата обаче ги има и това е напълно ясно, защото те са заедно вече години. Лошото е, че Радина е прекалено чувствителна личност и нежна душа, което се отразява негативно на психиката й в един такъв любовен романс.