Тони Димитрова и Ути Бъчваров разкриха тайната на успешното отслабване!

Целият интернет е залят от всевъзможни съвети за отслабване и хиляди диети - коя от коя по-мъчителни и в крайна сметка неуспешни. С очите си може да се уверим обаче, че едни от най-пухкавите звезди у нас като Тони Димитрова и Ути Бъчваров, видимо се вталиха. И разкриха начина, по който го постигнаха.

"Това определено не стана с диета. Според мен диетите трябва категорично да се забранят, защото при 99 процента от тях впоследствие се получава йо-йо ефект", заяви певицата Тони Димитрова. Българската Бони Тейлър призна, че е успяла да отслабне с над 10 килограма по най-простичкия, но изпитан начин. Тя е започнала да се движи повече като всяка сутрин ходи да плува. Порциите й са намалени наполовина, а след 18 часа вечерта не слага и залък в устата си.

[caption id="attachment_315108" align="alignright" width="300"]Тони Димитрова Тони Димитрова с Васил Найденов[/caption]

"Това е. Храня се нормално, ям всичко, което ми е вкусно, но вече не отрупвам чинията си като преди. А за вечеря хапвам нещо леко като салата, риба или печено пилешко месо, но задължително до 18 часа. След това си позволявам само вода. Първоначално може да изглежда тежко и досадно, защото не сте свикнали. След това обаче организмът ви се чувства чудесно и сякаш ставате други хора", обяснява Тони Димитрова.

Тони Димитрова обаче не е единствената, която ще се "изфука" с отлични резултати в свалянето на килограми. Възпълничкият водещ и кулинар Ути Бъчваров също последва примера на Тони Димитрова и успя да се раздели с цели 12 килограма от теглото си.

[caption id="attachment_315110" align="aligncenter" width="300"]Ути в "Денсинг старс" Ути в "Денсинг старс"[/caption]

Той се зае да отслабне за участието си в шоуто "Денсинг старс" и го направи също, както и Тони Димитрова - без каквато и да било драстична диета. "Храната и вкусът към нея са едни от най-големите радости в живота. Защо да се отказваме от тях?! Лично аз свалих 12 кила като започнах да ям често, но по малко. И, разбира се, изключих от менюто си всички тлъсти, пържени и мазни храни. Сладичко си позволявам, но само около обед", сподели Ути Бъчваров.

Ето че той и Тони Димитрова разбиха всички досегашни представи за суровите диети и лично доказаха, че човек може да слабее не само, когато е гладен като вълк.