Николета и Валери Божинов няма да са още дълго заедно след вчерашната му постъпка!

Голямата и широко рекламирана любов между Николета Лозанова и Валери Божинов е на път да приключи с трясък след това, което направи футболистът вчера. А истината е, че Валери е потърсил най-големия враг на Николета в лицето на бившата си половинка Алисия. А Николета е пред нервен срив.

Да, Валери Божинов е видян от свидетели да отива в дома на Алисия, след което двамата са излезли навън, качили се в автомобила му и отпрашили нанякъде. Най-интересното обаче е, че малкият Валерко не е бил с тях. "Пита се в задачата къде отиваха двамата и защо Валери изглеждаше така щастлив, нежен и внимателен", коментират свидетели, живеещи близо до дома на певицата, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315114" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Крахът на брака между Николета и Валери Божинов е близо[/caption]

Вчерашната случка обаче не е единственото доказателство, че Валери Божинов е на път да зареже лигавата си и нарцистична съпруга Николета Лозанова и да се върне в топлите прегръдки на Алисия. Из столичните светски среди от близо месец се носят слухове, че тъкмо това е целта на Валери Божинов, който все по-често търсел компанията на Алисия.

Не се знае обаче доколко мисията на Валери Божинов ще се окаже успешна, тъй като засега поне Алисия се държала с него твърде резервирано, единствено като към баща на детето й.

[caption id="attachment_315116" align="aligncenter" width="300"]Ще се съберат ли отново Валери Божинов и Алисия, възможно ли е?! Ще се съберат ли отново Валери Божинов и Алисия, възможно ли е?![/caption]

"Да не е луда Алисия да се върне при Валери Божинов след всичко, което той й причини?! Забравихте ли публичното унижение, на което я подложи, след като двамата с оная лигла Николета се съдраха да обикалят вестници и телевизии и да се натискат пред всички. Докато горката Алисия се чудеше как да скрие сълзите си", коментират близки на певицата.

Затова ако Валери Божинов наистина е решил да се пробва отново с нея, най-вероятно е да удари на камък. Още повече, че има сериозна конкуренция в лицето на настоящия любим на Алисия - Ники Михайлов.