Георги пак се прояви като простак! Този път го отнесе Виктория Джумпарова

Георги пак се прояви като простак! Този път го отнесе Виктория Джумпарова
5 (100%) 3 votes

Прелестната Виктория Джумпарова получи тежки нападки от ММА боеца Георги! Той й заяви неща, които едва ли някой би искал да чуе за себе си!

Конфликт се заформи днес в базата на „Къртицата“. Докато си правеха обяд, Георги реши да атакува уникално красивата Виктория Джумпарова на тема „провинция“, видя Kliuki.bg. Жоро заяви в лицето на Вики, че всъщност истинската провинциалистка е тя, защото не е от морски град. За Георги всяка точка, далеч от морето, е провинция. Думи, които още навремето Ърнест Хемингуей изрече и които действително не са далеч от истината.

Разбира се, Виктория Джумпарова бе на друго мнение и си отстояваше позицията на софиянка. Георги обаче не спря дотук и си прояви за пореден път просташкия характер с нападки и за българския език. Вики го упрекна, че говори прекалено меко и тогава Жоро започна да я пита как е правилното – „лимонена“ или „лимонова“ киселина. Заяждането на ММА боеца действително бе доста досадно и некоректно, но това му поведение често бива провокирано в Базата.

Виктория Джумпарова стана поредната жертва на просташкото поведение на Георги

Виктория Джумпарова стана поредната жертва на просташкото поведение на Георги

Георги Стоянов е родом от Бургас и винаги е изтъквал, че се гордее много с този факт. Може би в думите му за провинцията има логика, но той поднесе своята теза по доста просташки начин. Горката Вики просто правеше обяд, докато Жоро се опитваше да я унизи с нападки, свързани не само с родната й София, но и с българския език. Според спортиста, той говори много по-правилно от Виктория Джумпарова, въпреки че е много меко.

Именно подобни спорове и дискусии карат много от зрителите да не харесват Георги. Други пък имат симпатии към него. Той е сред основните заподозрени за новата Къртица. Какъвто и да е в играта обаче, едва ли отношението му към единствената останала дама в Базата му прави чест.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Георги пак се прояви като простак! Този път го отнесе Виктория Джумпарова”

  1. Теодора

    май 14. 2014

    Само дето Виктория не е единствената останала дама. Ивайла Бакалова също е вътре.

  2. Валя

    май 15. 2014

    Само дето Виктория остана единствената дама. Ивайла е в болница. А колкото до Георги, той наистина говори много меко. Толкова много, че дори не се разбира дали произнася думите правилно. Прави ми впечатление, че хората от този край на България дори пишат така. “ ко “ вместо „какво“ . Наскоро срещнах нещо от рода на “ вечи ни сми “ . Навсякъде слагат “ и“ вместо “ е“ . Каменов дразни с диалекта си, Костя и Георги също, Евгени непрекъснато мляска нещо. Виктория и Саното са най- приятни за слушане.

Добавете коментар