Диляна Попова се е примирила с факта, че не е дошла първа в живота на Асен Блатечки

Диляна Попова най-после се съгласи да разкрие от първо лице истината за отношенията си и плановете им с Асен Блатечки.

Красавицата вече е по средата на бременността си и тръпне в очакване на първото си дете. Макар да изглежда красива и готова да се посвети изцяло на бебето си, заченато с любов, Диляна Попова плаща висока цена за това, че е втората голяма любов на Асен Блатечки, убеди се kliuki.bg

Снимащата се и в киното моделка даде първото си лично интервю за „Преди обед” след като гръмна новината за аферата й с Асен Блатечки. Това между тях не е забежка нито „разнообразие на моногамията” от страна на популярния актьор. Диляна Попова смята, че да е с него е правилното, но философски е преглътнала факта, че преди нея любимият й вече е имал семейство.

[caption id="attachment_315201" align="aligncenter" width="300"]Диляна Попова разказа истината На Диляна Попова вече й личи[/caption]

Явно нещата между тях са се случили, защото страстта се е оказала по-силна от ангажиментите, но на никой в ситуацията не му е лесно. Диляна Попова сподели, че още не познава дъщерята на Асен, което само по себе си дава да се разбере какво е отношението и на тийнейджърката, и на майка й.

Първите месеци на бременността й не протекли по възможно най-лекия начин. Чувствала се зле, но сега проблемите отшумели. Бременната красавица ще се възползва от паузата в снимките на сериалите и ще се посвети на бъдещия си син.

Какво още сподели Диляна Попова за любовта си и връзката с Асен Блатечки – вижте във ВИДЕОТО ТУК!