Слави Трифонов постъпи изключително егоистично спрямо Мартина!

Слави Трифонов изневери на твърдението си, че един мъж трябва да бъде кавалер. Той постъпи изключително егоистично към любимата си Мартина Огнянова и я разплака с думите си. Защото взе еднолично решение за връзката им, което не подлежи на обсъждане или промяна. А именно да няма дете от балерината, а да си осинови такова.

На пръв поглед постъпката на Слави Трифонов е благородна, защото той ще даде дом и грижа на едно сираче. Лошото обаче е, че така той лишава Мартина от най-ценното нещо за една жена, а именно да стане майка. Ясно е, че Слави Трифонов се е отказал да има собствени деца заради напредналата възраст и многото ангажименти в кариерата си. Мартина обаче е още твърде млада и мисълта, че няма да се радва на своя рожба, направо я разбила.

[caption id="attachment_315207" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов нарани жестоко Мартина като й заяви, че няма да има свое дете[/caption]

"Слави Трифонов не постъпи добре. Мартина го обича много и не иска да избира между него и свое дете, но това не е честно от негова страна. Когато научи за решението му, тя избухна в плач. Слави Трифонов обаче настоява и е непреклонен. Той е свикнал да живее така, а освен това заяви на Мартина, че по този начин няма да развали фигурата си, което я срина още повече", разкриват служители от "Шоуто на Слави".

Противно на реакцията на Мартина, родителката на Слави Трифонов - мама Здравка била очарована от идеята на сина си, защото най-после щяла да се радва на внуче, пък макар то да не носи кръвта на сина й, разбра Kliuki.bg.

"Слави Трифонов е като баща за племенника си, когото не лишава от нищо. Мама Здравка обаче отдавна му мели сол на главата с думите, че не може да се грижи само за детето на кака си, а трябва да си има и свое. Затова сега тя е щастлива и се опитва да убеди Мартина, че може да обича не само собствено, но и осиновено дете", коментират запознати.