Извънредно: Лоша вест за състоянието на Ивайла Бакалова!

Извънредно: Лоша вест за състоянието на Ивайла Бакалова!
3.9 (77.5%) 8 votes

Състоянието на Ивайла Бакалова остава лошо след операцията!

Извънредна новина за състоянието на Ивайла Бакалова гръмна в мрежата и притесни силно феновете й. Оказа се, че от „Къртицата“ са скрили лошата вест, че операцията на бившата Мис България е била неуспешна и лекарите се опасяват, че ще трябва да оперират втори път.

Това е разкрила самата Ивайла Бакалова пред свои близки, пише известна столична медия. Нараняването на красавицата, който потроши крака си на няколко места, е твърде сериозно и докторите не се наемат с категорични прогнози за възстановяването й. Продуцентите на предаването Иван и Андрей обаче си затраяха и обявиха, че Ивайла Бакалова се подобрява, което е пълна лъжа.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова ще трябва да претърпи втора операция

Припомняме, че вчера те решиха да изплатят обезщетение на Ивайла Бакалова в размер на 100 000 лева, тъй като на практика шоуто е причина за тежкото нараняване на моделката. Болките на Ивайла Бакалова са неописуеми, а самата тя се страхува от евентуални усложнения и продължително обездвижване на крайника й.

Страшният инцидент с Ивайла Бакалова сериозно разстрои останалите участници в „Къртицата“, някои от които категорично отказват да участват в предстоящи рискови мисии. А злите езици в столицата побързаха да промият мозъците на по-суеверните българи с предположението, че Ивайла Бакалова е застигнаха от лошите мисли на врагините си в шоуто, най-голямата сред които бе Марина Мицич.

Разбира се, това е твърде далеч от здравия разум, а единствената причина за злополуката е нещастният инцидент, който Ивайла Бакалова нямаше как да предвиди, нито да осуети.

Сега обаче тя е посърнала и много се бои за крака си, както и от факта, че само една операция не е достатъчна за възстановяването й. След втората интервенция времето за обездвижване на крака й със сигурност ще се увеличи и Ивайла Бакалова няма да може да ходи поне два месеца, опасяват се лекари. Важното обаче сега е всичко да премине успешно и рискът за крака й да премине, молят се близките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Извънредно: Лоша вест за състоянието на Ивайла Бакалова!”

 1. 123

  май 15. 2014

  Тая злоба и жлъч която изстрелва към всички я застигна и я наказа.

 2. karol

  май 15. 2014

  ДА БЕ МИРНО СТОЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО! ЧИЙ ГО ДЪРВИ В КЪРТИЦАТА?! ОТ КАКЪВ ЗОР НАПИРА ДА СЕ ПОКАЗВА И ИЗКАЗВА В ЕФИР?! Е, СЕГА Е С ЕДИН КРАК ПО-МАЛКО! БРАВО! ДА ПРОДЪЛЖАВА В СЪЩИЯ ДУХ И МОЖЕ И ДРУГИЯ ДА ЗАГУБИ!

 3. Георги Иванов

  май 16. 2014

  ХИ ХИ ХИ ХЕМ ГРОЗНА ХЕМ САКАТА

 4. оля

  май 16. 2014

  застигна я възмездие

Добавете коментар