Галена и Галин са най-сладката двойка сред родните звезди Фолк дивата и нейният любим Галин останаха заедно, което е неприсъщо за тези среди

Галена и Галин, една от най-хубавите двойки в чалга средите продължават да са заедно, въпреки напрегнатото ежедневие и безкрайните ангажименти. Семейството няма официален брак по нашенските канони, но пък си има тайландска сватба.

Дори и без официален подпис, Галена и Галин са безкрайно щастливи, както личи от публикуваната им снимка на страницата им във Фейсбук.  Галена продължава да е влюбена в своето момче, а то я дарява с екзотични екскурзии, глезотии и внимание, което харесва и обича всяка една жена.

[caption id="attachment_315275" align="alignright" width="199"]Галена и Галин устояват на клюки и раздели Галена и Галин устояват на клюки и раздели[/caption]

Чаровната певица и нейния любим се врекоха във вярност не у нас, а на тайна церемония в екзотичния Тайланд. Освен тридесетината гости, които присъстваха на брачното тайнство, там беше и малкия им син Стефан. Двамата са заедно от години и имат едно прекрасно дете, което също като майка си обича да си поспива сладко сутрин, клюкарят нейни колежки.

Въпреки че имат имидж на идеално семейство, изградили отношенията си на общоприети норми и поведение вървежната изпълнителка и собственика на фабрика за вафли  Галин обичат да демонстрират горещите си страсти и на публични места. Те се отдават на ласките си, където ги свари страстта, дори и в заведения, пред шокираните погледи на останалите посетители на нощните клубове, клюкарят зложелатели.

Но други техни почитатели се кефът на отношенията и дългата им връзка. Напук на завистниците те твърдят, че Галин чинно я чакал в дискотеката, кротко седнал на масата винаги, когато любимата му имала участие. Те не демонстрирали явно привързаността си, но от очите и нежните им докосвания се разбирало, че много се обичат.

Въпреки препятствията и хорските приказки за раздяла, двамата са заедно и се обичат повече от всякога. Бизнесменът и неговата половинка не успяха да разделят хулите, че Галена има лековато и фриволно поведение с мъжете в нощните заведения и дискотеките, което не само дразнело, но отблъсквало мъжа й от нея.

Вярно е, че изпълнителката на „Не ставам втора” е много свободна в поведението си по участия, но безспорен факт е, че сърцето й е само за Галин. Галена и Галин напук на сплетните са си заедно и тези, които ги харесват им се радват от цялата си душа.