Азис започва да досажда на зрителите Костинбродският славей Азис се превръща в едно от омразните лица на синия екран

Василка и моделката Николета Лозанова може да имат много и да не знаят къде да си денат парите и да са полудели от огромното им количество, но номерата им са слаби и вече дотягат, гласят писанията на форумци по мрежата.

След скандалната раздяла, а ла „на ти куклите, дай си ми парцалките”, вечните дружки НиЛо и атрактивния чалга певец отново си спретнаха съвместно видео. В предаването на моделката „Поверително с NL”, в късните часове Азис отново беше гост на телевизионния таблоид. Този път в ролята на водеща се изявяваше не коя да е, а съпругата на Ники Китаeца-Виолета.

[caption id="attachment_315289" align="alignright" width="300"]Азис още страда за мъжа на живота си Азис още страда за мъжа на живота си[/caption]

За читателите ще припомним, че мускулестия мачо Ники Китаеца беше дълго време тръпка на Азис и двамата горещо демонстрираха любовта си пред фенове, публика и в клубове. Според запознати , а и както самия Азис си е признавал непрекъснато, Ники все още витае в главата на чалгаджията и той не успява да го изтрие оттам.

На предварителния запис на шоуто Азис споделя кой мъж в живота му е бил най-значим, но името се завоалира, тъй като зрителите няма да гледат в съботната вечер поредната серия на изданието.

Аудиторията е потресена от новата игра на двамата стари авери, но пък потребителите на социалната мрежа малко си отдъхнаха. Хубавата моделка Николета Лозанова вече е ангажирана с евтините си пиар-номерца и не залива Фейсбук със снимки от романтични вечери, помпозни ваканции със съпруга си Валери Божинов, маркови покупки за нея и малката Никол, както и с поредните горещи целувки с благоверния си.

Затова и разделите и ударите под кръста между Азис и Николета, както и „откровеното признание” на Краля на фолка, че манекенката Николета вече не му е приятелка, а предателка определено не хваща декиш.

И не предизвиква ничие учудване, защото потребителите на нета знаят, че това е един от многото евтини трикове, с които двамата искат да си повдигнат рейтинга.