Азис шокира с неочаквано признание

Азис шокира с неочаквано признание
5 (100%) 3 votes

Азис започва да досажда на зрителите Костинбродският славей Азис се превръща в едно от омразните лица на синия екран

Василка и моделката Николета Лозанова може да имат много и да не знаят къде да си денат парите и да са полудели от огромното им количество, но номерата им са слаби и вече дотягат, гласят писанията на форумци по мрежата.

След скандалната раздяла, а ла „на ти куклите, дай си ми парцалките”, вечните дружки НиЛо и атрактивния чалга певец отново си спретнаха съвместно видео. В предаването на моделката „Поверително с NL”, в късните часове Азис отново беше гост на телевизионния таблоид. Този път в ролята на водеща се изявяваше не коя да е, а съпругата на Ники Китаeца-Виолета.

Азис още страда за мъжа на живота си

Азис още страда за мъжа на живота си

За читателите ще припомним, че мускулестия мачо Ники Китаеца беше дълго време тръпка на Азис и двамата горещо демонстрираха любовта си пред фенове, публика и в клубове. Според запознати , а и както самия Азис си е признавал непрекъснато, Ники все още витае в главата на чалгаджията и той не успява да го изтрие оттам.

На предварителния запис на шоуто Азис споделя кой мъж в живота му е бил най-значим, но името се завоалира, тъй като зрителите няма да гледат в съботната вечер поредната серия на изданието.

Аудиторията е потресена от новата игра на двамата стари авери, но пък потребителите на социалната мрежа малко си отдъхнаха. Хубавата моделка Николета Лозанова вече е ангажирана с евтините си пиар-номерца и не залива Фейсбук със снимки от романтични вечери, помпозни ваканции със съпруга си Валери Божинов, маркови покупки за нея и малката Никол, както и с поредните горещи целувки с благоверния си.

Затова и разделите и ударите под кръста между Азис и Николета, както и „откровеното признание” на Краля на фолка, че манекенката Николета вече не му е приятелка, а предателка определено не хваща декиш.

И не предизвиква ничие учудване, защото потребителите на нета знаят, че това е един от многото евтини трикове, с които двамата искат да си повдигнат рейтинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Азис шокира с неочаквано признание”

  1. Име (задължително)

    май 16. 2014

    Противно натрапващо се същество

  2. ооооо

    май 16. 2014

    много точно определение „същество“-не е човек със сигурност

Добавете коментар