Сашо Диков не се посвени и беше безкрайно циничен, докато се опитваше да защити достойно Албена Денкова

Сашо Диков се изложи тотално в Dancing stars.

Цапнатият в устата журналист май иска да си тръгне от Нова телевизия със скандал. Или просто обича да прави панаири по реалити програми. Водещият на рейтинговото съботно предаване буквално се размаза от простотия в стремежа си да защити Албена Денкова.

Сашо Диков беше поканен да агитира в полза на световната ни шампионка по фигурно пързаляне и партньорът й Калоян, които за първи път усетиха вкуса на елиминациите в Dancing stars. Журналистът безпардонно обвини и любимата си Галена Великова, и старата си дружка Илиана Раева в пристрастност към мъжете, видя kliuki.bg. Двете дами в журито полудявали от кеф при изпълненията на красавците Дарин и Антон и пренебрегвали танцуващите жени!

[caption id="attachment_315309" align="aligncenter" width="300"]Сашо Диков изригна Сашо Диков: Няма дами, няма жури! Аз казвам какво виждам![/caption]

Винаги усмихнатата и позитивна съдийка този път беше неузнаваема и затвори устата на Сашо Диков. Или поне опита! Тогава и Илиана Раева пак отпусна кънтящ глас, което за първи път беше посрещнато с аплодисменти от залата.

[caption id="attachment_315311" align="aligncenter" width="300"]Галена Великова забрави за винаги позитивната нагласа и дори превари избухването на Илиана Галена Великова забрави за винаги позитивната нагласа и дори превари избухването на Илиана[/caption]

Кулминацията на спора настъпи след изпълнението на Елена Георгиева, а бедната Албена Денкова се чудеше къде да се дене. Сашо Диков в прав текст каза, че ако тя била мъж, дансинга щял да бъде подмокрен от Галена и Илияна.

Това тотално побърка журито. Дори Илияна Раева го надмина в просташките изцепки като намекна какво означава името на предаването му. Стана пълно мазало и дори Алфредо се намеси. Алекс Сърчаджиева се видя в чудо и състезателите трябваше да се намесят. Били дошли просто да танцуват!

Вижте какви ги натвори Сашо Диков от седмата минута ВЪВ ВИДЕОТО ТУК!