Болката на Златка Райкова е голяма, сълзите й не спират!

До вчера скандалната Златка Райкова изживява огромна мъка, тъй като трябва да се прости с най-важния човек в живота си. Сълзите на русокосата хубавица не спират, а близките и приятелите й са повече от притеснени.

Въпреки че болката на Златка Райкова и постъпката й, говорят много за нея и най-сетне я представят пред хората в друга, много по-добра светлина. А именно - Златка Райкова жертва любовта на живота си, половинката си Георги Валентинов, за да го спаси.

[caption id="attachment_315325" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова жертва любовта си заради доброто на Георги Валентинов[/caption]

Да, оказа се, че Златка Райкова се отказва от връзката си с ММА бореца, но само за негово добро. Защото Георги Валентинов все по-често получавал директни заплахи от бившия на Злати Камен Балбузанов - Куката. Куката преследвал Георги и не на шега го заплашвал с физическа саморазправа и дори нещо още по-страшно. Той "благославял" родата му до десето коляно и го наричал "пикльо", "мишок" и всякакви обидни епитети.

"Златка Райкова е съкрушена. По цели дни плаче, но страхът й за Георги е голям. Любовта й към него е толкова силна, че тя предпочита да се откаже от него и да не го види никога повече, само и само той да е добре. Злати наистина се промени много, откакто срещна Георги и показа, че е стойностно и свястно момиче", разкриват приятелки на Златка Райкова пред известна столична медия, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315327" align="aligncenter" width="300"]Златка Райкова доказа, че обича Георги повече от всичко Златка Райкова доказа, че обича Георги повече от всичко[/caption]

Георги Валентинов не искал и да чуе за решението на Златка Райкова, но тя била категорична. Припомняме, че Камен Балбузанов далеч не е от безопасните мъже. Преди две години той бе задържан в дома на Златка Райкова за разпространение на забранени вещества и участие в престъпни групировки.

Самата Златка Райкова не веднъж е усещала твърдата му ръка на гърба си и то буквално, като след поредния побой най-сетне реши и си тръгна от него. Куката обаче е решил отново да я направи своя робиня, макар да има съпруга и дете в Плевен.

"Затова Златка взе това решение. Само тя си знае как ще преодолее раздялата с най-любимия си човек, защото Георги е нейното семейство. Но постъпва благородно и това трябва да се уважава", коментират запознати.