Златка Райкова се прощава с най-важния човек в живота си!

Златка Райкова се прощава с най-важния човек в живота си!
4.4 (87.5%) 8 votes

Болката на Златка Райкова е голяма, сълзите й не спират!

До вчера скандалната Златка Райкова изживява огромна мъка, тъй като трябва да се прости с най-важния човек в живота си. Сълзите на русокосата хубавица не спират, а близките и приятелите й са повече от притеснени.

Въпреки че болката на Златка Райкова и постъпката й, говорят много за нея и най-сетне я представят пред хората в друга, много по-добра светлина. А именно – Златка Райкова жертва любовта на живота си, половинката си Георги Валентинов, за да го спаси.

Златка Райкова

Златка Райкова жертва любовта си заради доброто на Георги Валентинов

Да, оказа се, че Златка Райкова се отказва от връзката си с ММА бореца, но само за негово добро. Защото Георги Валентинов все по-често получавал директни заплахи от бившия на Злати Камен Балбузанов – Куката. Куката преследвал Георги и не на шега го заплашвал с физическа саморазправа и дори нещо още по-страшно. Той „благославял“ родата му до десето коляно и го наричал „пикльо“, „мишок“ и всякакви обидни епитети.

„Златка Райкова е съкрушена. По цели дни плаче, но страхът й за Георги е голям. Любовта й към него е толкова силна, че тя предпочита да се откаже от него и да не го види никога повече, само и само той да е добре. Злати наистина се промени много, откакто срещна Георги и показа, че е стойностно и свястно момиче“, разкриват приятелки на Златка Райкова пред известна столична медия, научи Kliuki.bg.

Златка Райкова доказа, че обича Георги повече от всичко

Златка Райкова доказа, че обича Георги повече от всичко

Георги Валентинов не искал и да чуе за решението на Златка Райкова, но тя била категорична. Припомняме, че Камен Балбузанов далеч не е от безопасните мъже. Преди две години той бе задържан в дома на Златка Райкова за разпространение на забранени вещества и участие в престъпни групировки.

Самата Златка Райкова не веднъж е усещала твърдата му ръка на гърба си и то буквално, като след поредния побой най-сетне реши и си тръгна от него. Куката обаче е решил отново да я направи своя робиня, макар да има съпруга и дете в Плевен.

„Затова Златка взе това решение. Само тя си знае как ще преодолее раздялата с най-любимия си човек, защото Георги е нейното семейство. Но постъпва благородно и това трябва да се уважава“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Златка Райкова се прощава с най-важния човек в живота си!”

  1. Мария Бакарска

    юни 19. 2014

    Чудите се вече какво да пишете! Нали следя на Златка фейсбука, и няма нищо подобно, заедно са си!!! Аре да си намерите по-достоверен източник!

Добавете коментар