Жени Калканджиева: Още помня Зорница, Тачо!

Жени Калканджиева: Още помня Зорница, Тачо!
4.2 (84%) 5 votes

Жени Калканджиева няма да забрави какво й причини Тачо, но все пак му е простила в името на детето им и цялото им общо минало!

Измяната на Стефан Манов с прелестната Зорница Линдарева е засегнала дотам Жени Калканджиева, че бившата Мис България се зарича, че винаги ще помни какво се е случило и как Тачо я е наранил.

„Простих ти отдавна, но това не променя нещата, че това се случи и винаги ще бъде част от нашия живот. Няма да го забравя, но се надявам да продължим наред, защото сме женени.“ – е споделила Жени Калканджиева пред своя близка приятелка.

Жени Калканджиева не е забравила за Зорница Линдарева, но е дала своята прошка на Тачо

Жени Калканджиева не е забравила за Зорница Линдарева, но е дала своята прошка на Тачо

Тачо въртеше любов със Зорница Линдарева доста време, преди да я остави в името на брака си. Всъщност обаче се оказва, че Зори първа е пожелала да скъса с мъжа на Жени, научи Kliuki.bg. Причината е в развода на нейния бивш приятел, когото тя много обича от години. Веднага щом разбрала, че той вече е свободен, Линдарева се втурнала към него, а Тачо бил принуден да поиска прошка от Калканджиева, ако не иска да остане от два стола на земята.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева

Все пак Жени прости на съпруга си и си го прибра вкъщи, но негативните емоции и спомени остават вечни за хубавицата. Изглежда, че двамата са си изгладили отнощенията и дано Тачо не излъже пак жена си, защото случаят със Зорница Линдарева не е първото му залитане в грешната посока.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Жени Калканджиева: Още помня Зорница, Тачо!”

  1. Vili

    юни 03. 2014

    Разбира се, че ще го помни! Такова нещо не се забравя! Предателството на най-близкия човек е като рана, която никога не заздравява. Народът го е казъл – счупено и да се залепи оставя следа. Сега за Жени остава постоянното едно на ум и…..отмъщение. Да си го слага с който и както намери за добре, а този сульо да й плаща сметките.

  2. Vesito Ivanova

    юли 31. 2014

    само есчудят какво даровят на хората в душата

Добавете коментар