Кан очаква българката Койна Русева

Кан очаква българката Койна Русева
5 (100%) 4 votes

Кан очаква българката Койна Русева. Русокосата фурия на родното ни кино ще бъде специален гост и представител на България на фестивала в Кан, който тази година ще се проведе за 67-ми път в историята си!

Койна Русева сред най-прелестните, популярни и опитни вече кино звезди. Участва и в „Под прикритие“ по БНТ, изявява се често и в театъра. Успоредно с кариерата си има семейство и отглежда три деца. С годините спечели признанието на почитателите, както и на критиците в бранша. Затова не е случайно изпращането точно на Койна Русева на престижното мероприятие.

Кан очаква българката Койна Русева

Кан очаква българката Койна Русева

Койна Русева ще бъде гост и участник в специалното предаване „Вечерята на кинотворците“, което е посветено на международното сътрудничество и събира на едно място големите имена на световната киноиндустрия, научи Kliuki.bg.

Помним актрисата със запомнящия се тембър и от сериала на БНТ "Под прикритие"

Познаваме актрисата със запомнящия се тембър и от сериала на БНТ „Под прикритие“

Така мечтата на милиони актьори по света и българи също за Койна Русева ще се сбъдне и в понеделник – 19-ти май, тя ще премине по прочутия червен килим на кино фестивала в прекрасния Кан. Но българското участие на фестивала не приключва с хубавата актриса Койна Русева, в Кан ще бъдат представени и интересните български филми „Скъпа моя нощ“ и „Janne of love“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар