Мария Илиева беше един от сутрешните гости на Антон Хекимян в предаването по БТВ "Тази събота"! Тя с обичайното си ведро настроение и харизма разказа за новите си проекти, за ежедневието си, за себе си

Последната песен на красивата Мария Илиева беше представена на наградите на БГ Радио преди броени дни, тя е дует с рапъра Криско и е много различна от другите хитове на Мария Илиева, припомня Kliuki.bg. Но както тя сподели, има изключително богат диапазон от музикални предпочетания, стилове, изпълнители, които харесва и от които се вдъхновява. Обикновено слуша почти всякаква музика - поп, джаз, рок, рап музика и още много стилове. Това я зарежда и я провокира да създава нови музикални творби.

[caption id="attachment_315410" align="alignright" width="300"]Мария Илиева говори за музиката и сцената Мария Илиева говори за музиката и сцената[/caption]

В живота Мария Илиева обича да работи с различни изпълнители, от различни музикални жанрове. Дуетът й с Криско е поредна провокация за нея и публиката, освен това един от най-верните и приятели и спътници в музикалния живот е Любо Киров, с когото пишат музика, текстове, композират и създават заедно много песни за себе си както и за други родни изпълнители.

Разбира се, Антон Хекимян се опита да я подтикне да говори и за политика, но тя доста стегнато сподели, че винаги гласува на избори, има мнение и своя лична позиция по положението в страната ни, но отдавна е спряла да дава гласа си за партии, предпочита да гласува за личности, професионалисти и лидери.

Имайки предвид от колко отдавна е на българската сцена, а винаги изглежда перфектно, певицата разказа, че ежедневието й е свързано не с диети, а с много спорт и активен живот, резултатите са очевидни!