Ето как Александър Сано понесе загубата в „Къртицата“ /ФОТО/

Ето как Александър Сано понесе загубата в „Къртицата“ /ФОТО/
4.8 (96%) 5 votes

Александър Сано понесе мъжки загубата във финала на „Къртицата“, веднага получи топла прегръдка от хубавата си половинка Нели Атанасова!

Изключително достойно поведение от Александър Сано след и по време на загубата в „Къртицата 2: Разтърсване“. Първото нещо, което актьорът направи, беше да прегърне съпругата си Нели Атанасова, видя Kliuki.bg. Сано отстъпи на финалната права след поражение в зрителския вот от ММА боеца Георги, но това не променя истината. А тя е, че той остави невероятно впечатление у всички в Базата и пред малкия екран. Няма човек, който да може да се изкаже негативно за Александър Сано.

Александър Сано загуби на самия край в "Къртицата", но го направи достойно

Александър Сано загуби на самия край в „Къртицата“, но го направи достойно

По никакъв начин обаче от тази снимка, която ще видите по-долу, не си личи актьорът да се изяжда вътрешно. Да, едва ли е приятно, но той показва веднага след шоуто, че по-важно от семейството му няма. В интернет вече се прокраднаха мнения, че победата на Георги е плод на завист към известните личности и съответно техните хонорари, които са получили, за да влязат в най-мащабното риалити на българска земя. Дано да не е така, защото това няма да говори добре за зрителите на „Къртицата“.

Нели Атанасова утешава Александър Сано минути след края на "Къртицата 2"

Нели Атанасова утешава Александър Сано минути след края на „Къртицата 2“

Вижте как красавицата Нели Атанасова посрещна любимия си. Докато Александър Сано говори по телефона, явно получава поредното си поздравление, тя го прегръща.

Както Иван и Андрей се пошегуваха, сега Александър Сано ще има възможност да се полюбува на жена си в най-пълния смисъл. В продължение на три месеца те бяха разделени и сега ще наваксат най-вероятно много бързо. Може би точно в момента го правят, но освен Нели, Сано многократно повтори в шоуто, че дъщеричката му му липса ужасно много и сега ще може да прегърне и нея. Не като шампион, но като достоен играч в „Къртицата 2“.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Ето как Александър Сано понесе загубата в „Къртицата“ /ФОТО/”

 1. Аля

  май 18. 2014

  За мен Сано трябваше да спечели.Той беше моят фафорит,но както винаги ПРОСТОТИЯТА ПОБЕДИ.

 2. Р Иванова

  май 18. 2014

  Изключителен млад човек.Жалко,че малцина са като него>

 3. in

  май 18. 2014

  Простаците и агресивните гласуваха за простака и агресивния.

 4. Dimitrova

  май 19. 2014

  UNIKALEN chovek i aktyor !!!

 5. Kranialis

  сеп. 09. 2020

  Този скапан лайнар Георги трябваше да отпадне… Българите сте смотан народ… срам ме е въобще .. искам да се откажа от българския език и да си сменя паспорта… смотани тъпанари..

Добавете коментар