Феновете на Селена Гомес опечалени, след като чуха какво й се е случило!

В страшен шок изпаднаха феновете на певицата и актриса Селена Гомес като разбраха за трагедията, което е сполетяла любимката им. Самата Селена Гомес лично изплака голямата си мъка пред всички, а тя е, че е изгубила нероденото си бебе. Таткото, разбира се, е бил Джъстин Бийбър.

Селена Гомес е чакала дете от любимия си Джъстин Бийбър, с когото са заедно от доста години. Макар и толкова млада, тя смятала да задържи детето и да го роди, като вярвала, че по този начин Господ й праща знак, че Джъстин Бийбър винаги ще бъде мъжът за нея.

[caption id="attachment_315463" align="alignright" width="300"]Селена Гомес Трагедията на Селена Гомес е голяма - тя изгуби бебето си[/caption]

Селена Гомес признава, че се чувствала страшно щастлива от бременността си, а мнението на родителите й, че е още малка, за да става родител, не й повлияло. Тя отлично знаела, че самият Джъстин Бийбър бил роден, когато майка му още била на 16 години и това я карало да се чувства спокойна.

За разлика от Селена Гомес обаче, Джъстин Бийбър бил на коренно различно мнение по отношение на бременността й и редовно й вдигал скандали, че е още много млад и предпочита да си живее живота, отколкото да дундурка бебе. Това била и причината двамата със Селена Гомес да започнат да се карат все по-често. Докато скоро след това тя абортирала.

За Селена Гомес да изгуби бебето си, е най-лошото нещо, което я е сполетявало досега. Тя разказа през сълзи за трагедията, а почитателите й по цял свят споделиха болката й като обвиниха Джъстин Бийбър за виновен за нещастния случай. Странното обаче е, че пиарът на Селена Гомес отрече тя да е била бременна и да е правила аборт, при положение, че самата Селена Гомес го обяви лично.

Тогава се прокраднаха съмненията кой от двамата лъже и че ако наистина Селена Гомес си е позволила да изрече такава небивалица, то най-вероятно тя отново е посегнала към забранените вещества, които са размътили мозъка й.

Кое от двете ще се окаже вярно, можем единствено да гадаем. И да пожелаем на Селена Гомес скорошно ново забременяване и здраво бебче от Джъстин Бийбър, щом толкова много го иска.