Жени Калканджиева разплака Черната Златка

Жени Калканджиева разплака Черната Златка
5 (100%) 3 votes

Жени Калканджиева е бясна на Черната Златка Евгения Калканджиева не спря да хули Черната Златка в ефир

Поводът Жени Калканджиева да е недоволна от Черната Златка е заради нейната несериозност. Шестата в света по красота е жестоко обидена на Злати, че е обещала да гостува в студиото на „Жените говорят” на ТВ7, за да се помогне на едно сериозно болно момиченце.

Жени Калканджиева успя и разплака Злати

Жени Калканджиева успя и разплака Злати

Майката на детето също била гост в предаването. Плеймейтката твърдо обещала, но така и не дошла, а се изметнала.

Жени Калканджиева като водеща в предаването се надявала на участието на Злати, тъй като в последно време тя е особено актуална със своята благотворителност. Дали обаче новото й амплоа е на път да се окаже поредната бомба, питат се форумци. Според шефката на модна агенция „Висаж” човек трябва да съумее да държи на думата си и да не клинчи от поетите задължения.

Иначе олеква и всичко сторено, дори и да е добро става някак несериозно, не мирясвала Калканджиева.

Причината Злати Димитрова да не отиде била, че Мартин Карбовски я поканил в своето предаване, научи Kluiki.bg. За зла участ то съвпадало по време с женското издание. Устатият водещ й отправил специална оферта, на която Злати не успяла да устои.

Той и обещал, че разговора с нея щял да се завърти около настоящата й бременност и бъдещето й майчинство. Както и за отношенията с любимия й Миро, неговата съпруга и майката на бизнесмена, която, както твърдят слуховете никак не добюлвала Злати, въпреки очакваното си внуче от нея. Родителката дори открито настоявала „заблудения й син” отново да се върне при семейството си.

Като чула думите, които отправила красивата Жени по неин адрес, Черната Златка не издържала и се разплакала. Че това й е запазена марка, не мирясват злите езици. Знаем колко сълзи проля моделката в Къщата на ВИП Брадър, в последния му сезон, преди да грабне призовото място и наградата.

Поредният пиар ли е това или наистина устатата Калканджиева е засегнала Злати времето ще покаже,

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Жени Калканджиева разплака Черната Златка”

  1. дядка

    май 18. 2014

    какво очаквате-к-венски номера

  2. въпрос

    май 18. 2014

    питам се, защо вие господа и госпожи от ТВ7 и НОВА ТВ отделяте ТАЛКОВА ВНИМАНИЕ И ГО ОКАЗВАТЕ НА ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕМОРАЛНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕГРАМОТНА И НАЙ-ВЕЧЕ УЖАСНО ГРОЗНОВАТА ПРОСТА ЖЕНИЦА? ИСКА МИ СЕ ДА НЕ „ПОКАЗВАТЕ“ ПО ТОЗИ НАЧИН , ЧЕ В НАШАТА СТРАНА НЯМА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО!!!МОРАЛНИ И ПОЧТЕНИ, ГРАМОТНИ И УВАЖАВАНИ ЖЕНИ-МАЙКИ!! ТАЗИ ПРОСТОВАТА И НЕГРАМОТНА ЖЕНИЦА ЖИВЕЕ ОТ КАКВО? ОТ ГНУСНИ СИ „МОРАЛЕН“ НАЧИН НА ЖИВОТ, ОТ ПРОСИЯТА КОЯТО ТЯ НАРИЧА“БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ“?! ОТ ТОВА ДА Я „ПОКАЗВАТ“ ПО МЕДИИТЕ, КАК НЕ Я ПОПИТАХТЕ КОЯ КНИГА Е ПРОЧЕЛА В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ? ТЯ Е ПРОСТО ГНУСНА РАЗВРАТНИЦА, НО ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА РАЗВРАТА СИ!! хората казват „каквато майката такава и дъщерята“ – много вярно и отлично пасва на това грозно и неморално същество

Добавете коментар