Жени Калканджиева е бясна на Черната Златка Евгения Калканджиева не спря да хули Черната Златка в ефир

Поводът Жени Калканджиева да е недоволна от Черната Златка е заради нейната несериозност. Шестата в света по красота е жестоко обидена на Злати, че е обещала да гостува в студиото на „Жените говорят” на ТВ7, за да се помогне на едно сериозно болно момиченце.

[caption id="attachment_315488" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева успя и разплака Злати Жени Калканджиева успя и разплака Злати[/caption]

Майката на детето също била гост в предаването. Плеймейтката твърдо обещала, но така и не дошла, а се изметнала.

Жени Калканджиева като водеща в предаването се надявала на участието на Злати, тъй като в последно време тя е особено актуална със своята благотворителност. Дали обаче новото й амплоа е на път да се окаже поредната бомба, питат се форумци. Според шефката на модна агенция „Висаж” човек трябва да съумее да държи на думата си и да не клинчи от поетите задължения.

Иначе олеква и всичко сторено, дори и да е добро става някак несериозно, не мирясвала Калканджиева.

Причината Злати Димитрова да не отиде била, че Мартин Карбовски я поканил в своето предаване, научи Kluiki.bg. За зла участ то съвпадало по време с женското издание. Устатият водещ й отправил специална оферта, на която Злати не успяла да устои.

Той и обещал, че разговора с нея щял да се завърти около настоящата й бременност и бъдещето й майчинство. Както и за отношенията с любимия й Миро, неговата съпруга и майката на бизнесмена, която, както твърдят слуховете никак не добюлвала Злати, въпреки очакваното си внуче от нея. Родителката дори открито настоявала „заблудения й син” отново да се върне при семейството си.

Като чула думите, които отправила красивата Жени по неин адрес, Черната Златка не издържала и се разплакала. Че това й е запазена марка, не мирясват злите езици. Знаем колко сълзи проля моделката в Къщата на ВИП Брадър, в последния му сезон, преди да грабне призовото място и наградата.

Поредният пиар ли е това или наистина устатата Калканджиева е засегнала Злати времето ще покаже,