Кои са най-богатите млади звезди в музиката

Кои са най-богатите млади звезди в музиката
5 (100%) 5 votes

Кои са тези звезди, които имат най-много пари?!

Според класация на „Сандей Таймс“ за най-преуспелите и финансово стабилни световни музикални звезди под 30-годишна възраст, в която се взима предвид материалното състояние на звездите – имоти, акции, дялове, банкови сметки, земя, произведения на изкуството и други материални активи, на първо място се озовава британската изпълнителка Адел, със състояние, възлизащо на забележителната стойност от около 45 мкн. паунда.

Изпълнителката Адел оглавява най-богатите звезди

Както се съобщава и в изданията БГнес и „Лайфстайл“, за крехката си възраст от 26 години изпълнителката на множество световни хитове има завидно богатство, напълно заслужено впрочем, имайки предвид таланта на Адел. За кратко време тя представи албум, в който почти всяка песен се превърна в тотален хит в много държави из света.

По-надолу в класацията са шотландецът Калвин Харис, който притежава сметка от 30 млн. паунда, научи Kliuki.bg. Следва звездата от шоуто „Х-фактор“ Черил Коул, със своето състояние от 16 млн. паунда.  

Най-богатата млада група пък са ""Öne direction""

Най-богатата млада група пък са именно „Öne direction“

 Още по-надолу на четвърта позиция в представената класация се намира група, а не солов изпълнител. Групата, любима на тийнейджърките по света, One Direction. Следват и други млади, таланти и звезди от различни тв програми, особено от британския „Х-фактор„, където изпълнителите наистина придобиват световна популярност и им се дава доста добър старт на музикалната сцена и възможности за професионална изява и развитие напред.

В България засега ние само можем да си пожелаем и нашите не по-малко талантливи млади хора да са толкова преуспели, заможни и да стават по-бързо известни на света чрез изкуството си. Засега у нас всички звезди се радват на слава, но не толкова много на богатство, особено в българската поп музика. Безспорно имаме таланти като Адел, но въпросът е как те могат да придобият световна величина. Отговорът все още липсва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Кои са най-богатите млади звезди в музиката”

  1. Име (задължително)

    май 19. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

  2. сис

    май 19. 2014

    и в българия има мн талантливи млади хора, но за жалост са се родили на неточнотомясто и в неточното време

Добавете коментар