Лоша поличба: Бременната Диляна на валериан заради постъпката на Асен Блатечки!

Лоша поличба: Бременната Диляна на валериан заради постъпката на Асен Блатечки!
5 (100%) 5 votes

Диляна Попова отне Асен Блатечки от съпругата му, но възмездието я застигна!

Кой е казал, че делата ни остават ненаказани?! Болшинството от хората смятат, че на света има възмездие за делата ни и животът го доказва всеки ден. Днес т.нар. възмездие, или както искате го наречете, застигна красивата Диляна Попова. Манекенката умело отне чаровника Асен Блатечки от семейството му и вече чака дете от него. Защо обаче й се случи нещо, от което едва не „пометна“?!

А именно – Диляна Попова изпадна в дива ярост и почти й прилоша, когато видя любимия си Асен Блатечки да целува страстно друга. Това обаче не беше законната му съпруга, а младата и чаровна певица Нора Караиванова. Да, реално погледнато гневът на Диляна няма смисъл, защото целувките между Асен Блатечки и Нора Караиванова са само част от сценария на последния й видеоклип.

Асен Блатечки

Диляна побесня от целувките на Асен Блатечки с Нора Караиванова

Диляна Попова обаче отлично познава характера на „благоверния“ си и по-добре от всеки друг съзнава колко слаби са ангелите му. „Това беше страшен удар за Диляна. Да гледа как мъжът, когото обича, се целува като подивяло животно с друга, при това готина мацка. Нервите й не издържаха, още повече, че бременността й влияе страшно сприхаво на характера. Тя часове наред се караше на Асен Блатечки, че изобщо се е съгласил да участва в клипа на Нора. Смята, че е било редно да откаже. И сега е на валериан за успокоение“, разкриха приятелки на красивата Диляна Попова, научи Kliuki.bg.

Кадрите, които подлудиха Диляна Попова

Кадрите, които подлудиха Диляна Попова

Целувката с Нора Караиванова обаче може и да не е най-големият проблем за Диляна Попова оттук нататък. Асен Блатечки е известен с чара и ведрия си характер, но и с прословутата си жажда за свобода, която ревнивата Диляна все по-настойчиво се опитва да ограби.

„Защо Асен Блатечки беше толкова години с Катерина Горанова?! Ами, защото тя единствена можеше да го разбира, да му прощава и да му дава така ценната за него свобода. Както е тръгнала Диляна, не им даваме много време заедно. Та тя задушава Асен Блатечки още в самото начало на съжителството им, представете си какво ще следва по-нататък. Ако изобщо има по-нататък“, тревожно клатят глави дружки на манекенката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Лоша поличба: Бременната Диляна на валериан заради постъпката на Асен Блатечки!”

 1. диляни

  май 19. 2014

  дилянка е хитра и опитна като всяко курве. така че не ги мислете, той винаги ще тича след нея.

 2. грешка

  май 19. 2014

  Както казваше моята баба -“ хубавото“ на неморалната селяндурка и ужасно грозна Диляна е на дире, т.е. да го очаква – мръсница е била и мръсница ще си остане – проблема на тази кучка е това че ДИЧО си има ГОЛЯМА ЛЮБОВ, а тя е в забравеното минало, затова тази кучка ще ражда копеле винаги ще си остане улична простакена от неизвестно село НЕ Е ХИТРА ПРОСТО Е УЛИЧНО НЕМОРАЛНА И БРУТАЛНА, НО……. ЖИВОТА ЩЕ И ГО ВЪРНЕ САМО ГЛЕДАЙТЕ……

 3. КЕТИ

  май 19. 2014

  много злобеете бе , хора! не ви ли е страх, че и такива злобни мисли се наказват. оставете ги да изживеят любовта си

 4. желязкова

  май 19. 2014

  за каква любов говорите. тя няма никакъв избор за мъж в живота си. просто той се е – както казваме – изпречил на пътя и .лошото е че се е заблудил че е влюбен . тя е поредната му временна тръпка.няма да е за дълго. на нея и трябваше стълб за опора в живота и добре е преценила че ще го има в негово лице.нея човек може само да я съжелява .жалко за бъдещото потомство. бъдете сигурни че той вече съжелява за неблагоразумието си .съзнателно не цитирам имената им .

Добавете коментар